Звезда зове Партизановог нападача!

Лист "Политика" пише да је Црвена звезда заинтересована за талентованог нападача Партизана, 17-годишњег Ивана Шапоњића, који је у новембру прошле године дебитовао за први тим црно-белих, али сада чека своју шансу.

Фудбал 31.10.2014 | 18:20
Звезда зове Партизановог нападача!

Црвена звезда опет "мерка" таленте из Партизанове школе.

Претходних година били смо сведоци прелазака играча из млађих категорија Партизана у Црвену звезду, попут Јована Крнете и Милана Јокића.

Да ли је на помолу још један такав трансфер?

Лист "Политика" пише да је Звезда веома заинтересована за 17-годишњег нападача Ивана Шапоњића, који је дебитовао за први тим Партизана прошлог новембра у мечу против Спартака из Суботице.

У мају ове године, Шапоњић је потписао професионални уговор са Партизаном (до 2017. године), али и даље није у комбинацијама за први тим. Недавно је врхунски одиграо "вечити дерби" дерби у омладинској категорији против Црвене звезде и решио је победника.

У информацији "Политике" пише: "Директор Звездине омладинске школе Срђан Васиљевић покушао је пре неколико дана да разговара са њим (Шапоњићем) на тему преласка на другу страну Топчидерског брда. Ипак, Шапоњић стрпљиво чека шансу у дресу Партизана, јер објејтивно, поред Данка Лазовића, Петра Шкулетића и Исмаела Фофане, мале су му шансе да заигра ове јесени".

Пре десетак дана, појавила се информација да је Шапоњић, наводно, већ продат једном белгијском клубу.

Коментари / 0

Оставите коментар