Толе: Терзић се само лицка и прича!

"Звездану је само битно да се дотера и слика за новине, а ни он сам не верује у то што прича", изјавио је председник ФСС Томислав Караџић поводом покушаја његове смене.

Фудбал 31.10.2014 | 16:40
Толе: Терзић се само лицка и прича!

Звездан Терзић сматра да је Томислав Караџић већ бивши председник ФСС, али да једино то њему није јасно. А Караџић се уопште не узбуђује због тога.

"Терзићу је најважније да се налицка, обуче одело, стави кравату и слика се се за новине. па ни он сам не верује у то што прича и даје изјаве само да би се појавио у јавности. Не знам шта му је, понаша се као пубертетлија", изјавио је за "Информер" Караџић.

Он је истакао да уопште није забринут због тога што су челници Црвене звезде лобирали по регионима за његову смену, укључујући и његову базу у ФС Војводине.

"Чуо сам да је заједно са Славишом Кокезом лобирао у Војводини. Уопште нисам забринут. Знам и да су нудили нека радна места породицама чланова Скупштине ФС Војводине".

Први човек ФСС рекао је и да очекује да Терзић ускоро поднесе оставку на место председника Заједнице клубова Суперлиге, а након тога ће бити речи и о његовој шестомесечној суспензији.

"Тражили смо од Заједнице да ускоро закаже Скупштину пошто Терзић једино том телу и може да поднесе оставку. Очекујем да ће се то ускоро десити. Што се његове суспензије тиче, сачекаћемо изборе у Звезди у децембру да видимо коме ће која улога да припадне, па ћемо онда причати о Терзићевој казни", рекао је Караџић.

Вршилац дужности Заједнице Суперлиге Драган Симовић, коме је Звездан Терзић пренео овлашћења, потврдио је да ће за десетак дана бити одржана седница Извршног одбора, а изборна процедура требало би да буде спроведена до краја новембра.

"Најпре ћу заказати седницу ИО, а потом следи Скупштина. Статут је јасан и не дозвољава споредне кораке. Поштоваћу искључиво правну процедуру. Хоћу да на легалан и статуран начин, како доликује озбиљној организацији, пребродимо овај вакуум и изабремо човека, спремног да Заједницу предводи на најбољи начин, храбро и без компромиса и да се ухвати у коштац са проблемима чија тежина никога не сме да успава", изјавио је за "Спортски журнал" председник Спартака Драган Симовић, истакавши да још није одлуку да ли ће се и сам кандидовати за место председника Заједнице Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар