Џерард одлази из Ливерпула!

Капитен Ливерпула Стивен Џерард наговестио је да би могао да напусти “Енфилд” на крају сезоне ако му клуб не понуди нови уговор.

Фудбал 31.10.2014 | 15:20
Џерард одлази из Ливерпула!

Џерард је од девете године у Ливерпулу и ближи се свом 700. сениорском наступу у свим такмичењима, а уговор му истиче на крају сезоне.

Пошто жели да игра и по завршетку ове сезоне, Џерард је својим изјавама учинио све да посумњају да ли ће остати у црвеном дресу.

“Могу само да бринем о овој сезони, пошто имам уговор до маја. Како ствари стоје у овом тренутку, овде сам до краја сезоне и желим то да искористим. Сигурно се нећу повући следећег лета, играћу и после ове сезоне. Мораћемо да сачекамо и видимо да ли ће то бити у Ливерпулу или негде другде, а одлука је на Ливерпулу. Ако њихова понуда не стигне, видећу шта се нуди”, рекао је Џерард.

Џерард је такође стао у одбрану нападача Марија Балотелија, који се још није потпуно навикао од доласка у Ливерпул, пошто је постигао два гола на 12 утакмица, ниједан у Премијер лиги. Међу онима који су изразили сумњу у Италијана је бивши Џерардов саиграч Џејми Карагер, који је рекао да је Балотели доведен у паници после одласка Луиса Суареса.

“Морате да поштујете Џејмијево мишљење. Познаје фудбал, али је прерано отписивати Марија. Потребно му је време да би постизао голове да би доказао људима да заслужује да остане овде. Не могу да му судим после десет утакмица. Дошао је на Суаресово место и то је само по себи велики задатак, а он ради вредно. И ја сам заиста био импресиониран начином како ради. Пре него што га упознате, чујете разне приче, али он заиста вредно ради и свиђа ми се”, истакао је Џерард.

Коментари / 0

Оставите коментар