Видео - Митровић: Дадох гол као Инзаги!

Александар Митровић коначно је погодио у Белгији, након неколико тешких недеља услед жестоких критика јавности.

Фудбал 30.10.2014 | 19:00
Видео - Митровић: Дадох гол као Инзаги!

Српски нападач је шестим голом у Жупиле лиги ове сезоне помогао Андерлехту да савлада Кортрејк и оконча низ од три кола без победе.

"Дао сам га као Инзаги! Није ми битно на који начин постижем голове, само да лопта уђе у гол. Медији су били жестоки са критикама. Није ми било лако, али имао сам подршку свих у клубу. Посебно тренера", рекао је Митровић.

Наш репрезентативац је услед пада форме изгубио место стартера у редовима белгијског шампиона, али је у међувремену довео у ред своју физичку спрему.

"Боље сам физички припремљен него што сам био пре неколико недеља. Тренирао сам више него иначе и тај напоран рад се исплатио. Смршао сам три килограма, остало је да скинем још два. Али успећу и у томе. На добром сам путу. После сваког тренинга остајем да додатно тренирам, вежбам шутеве, радим са двојицом кондиционих стручњака", истакао је Митровић.

Што је још важније, Митровић је напредовао и на менталном плану, па више не "полуди" тако лако када га неко испровоцира. Све је изненадила његова реакција када га је голман Кортрајка ударио ногом док је лежао на терену.

"Научио сам да останем миран у тим ситуацијама... Мислим да сам исправно поступио", рекао је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар