Шкендија: Убијмо Србе и идемо на ЕП!!!

Навијачи македонске Шкендије, који себе зову "Балисти", поново вређали УЕФА и одлуку о казнама после прекинуте утакмице Србија - Албанија. Нове претње Србима.

Фудбал 30.10.2014 | 17:00
Шкендија: Убијмо Србе и идемо на ЕП!!!

Албанци који живе у Македонији, а који су окупљени у навијачку групу "Балисти" која подржава ФК Шкендија из Тетова, поново су вређали Србију, Србе и УЕФА.

После оног транспарента који су истакли на утакмици против Вардара ("Срби су рак Европе"), на мечу против Металурга су се обрушили на УЕФА и њеног председника Мишела Платинија, а све због казне коју је кровна европска фудбалска организација изрекла фудбалским савезима Србије и Албаније поводом прекинуте утакмице у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

Македонски медији преносе да су навијачи Шкендије узвикивали: "Жена ти је курва, Платини", "УЕФА је мафија", а имали су и ову поруку:

"Драги Платиновићу, пребили су нам играче и победили 3:0! Убијемо их на реваншу и добијемо место на ЕП 2016?".

УЕФА је прошле недеље утакмицу Србија - Албанија регистровала 3:0 у корист "орлова", али је истовремено казнила ФСС одузимањем три бода због пропуста у организацији утакмице.

Уз то, Србија ће наредне две утакмице у квалификацијама одиграти пред празним трибинама, док су оба савеза кажњена и са по 100.000 евра.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

30.10.2014 17:04

Ништа ново, њима Европа неће ништа па тако ни УЕФА.

ОДГОВОРИТЕ