Видео: Навијач ХСВ-а напао Риберија!

Француз из редова Бајерна добио шалом по лицу усред меча Купа Немачке!

Фудбал 30.10.2014 | 16:30
Видео: Навијач ХСВ-а напао Риберија!

Бајерн је убедљиво славио у другом колу немачког купа против Хамбурга (3:1), у дуелу који је обележио инцидент у последњим минутама.

Млади навијач Хамбурга улетео је на терен и савијеним шалом у трку ударио Франка Риберија преко лица. Када се играч Бајерна сабрао после изненадног ударца који је добио, кренуо је да јури хулигана, који му је излазећи са терена покао и средњи прст. Реадрска служба и остали играчи брзо су ухватили изгредника и удаљили га са терена.

Актери меча, попут тренера Бавараца Пепа Гвардиоле, са неверицом су пропратили цео догађај, који се заиста ретко, или готово никада, не дешава на теренима у Немачкој.

Хамбург је саопштио да је навијач који је напао Риберија одмах приведен.

"Клуб се дистанцира од понашања овог навијача. Он је предат полицији, а клуб је већ поднео против њега тужбу и забраниће му долазак на стадион", каже се у саопштењу Хамбурга.

Хамбург се одмах након инцидента извинио Франку Риберију и Бајерну због инцидента. "Драги Бајерн и драги Франк Рибери, извињавамо се због сцене на крају меча. То није Хамбург", стоји у поруци на Тwиттеру.

Коментари / 0

Оставите коментар