И из Воше траже изборе у ФСС!

"Зашто би се они доживљавали као баук?", пита председник "лала" Зоран Шћепановић.

Фудбал 30.10.2014 | 15:20
И из Воше траже изборе у ФСС!

Од раније је познато да у ФК Војводина нису задовољни актуелним руководством Фудбалског савеза Србије, пре свих, председника Томислава Караџића.

Први човек новосадаског суперлигаша, Зоран Шћепановић, није био на недавној Скупштини националног Савеза, али је у изјави за "Спортски журнал" нагласио да не види ништа спорно у томе да се одрже ванредни избори у ФСС.

"Не видим ништа драматично у томе, као што се то у јавности представља, ако би било превремених избора у ФС Србије. Пракса је у свим областима друштвеног живота, од политике до привреде, да се нечији рад ставља под лупу и онда, у зависности од оцена постигнутих резултата, да се предузимају одређени кораци. Укључујући и изборе, ако су потребни. Зашто би фудбал био изузетак и да се могући превермени избори доживљавају као баук?", упитао је Шћепановић.

Председник Војводине осврнуо се и на статус Звездана Терзића у Заједници суперлигаша, пошто је в.д. генералног секретара Црвене звезде под суспензијом ФСС, али се на то не обазире. До недавно је обављао функцију председника Заједнице, али каже да је поднео оставку која, ипак, тек треба да усвојена.

"Не знам због чега се оспорава легитимитет Звездана Терзића? Немам обичај да присуствујем скуповима који нису легални, јер поштујем институције. Пошто у Терзићевом статусу нема ничег спорног, тако се и односим према фукцији коју заузима, а не да се опредељујем 'за' и 'против'", рекао је Шћепановић.

Коментари / 0

Оставите коментар