Ани помијешане емоције након испадања

Ана Ивановић била је срећна после победе над Симоном Халеп, иако јој тријумф од 2-1 у сетовима није донео пласман у полуфинале WТА завршног турнира у Сингапуру.

Тенис 25.10.2014 | 09:30
Ани помијешане емоције након испадања

“Био је ово веома тежак меч, она је одлична играчица и било је веома тешка. Имала сам много прилика које нисам искористила, али борила сам се и успела сам да преокренем, иако је водила са 5:2. И у другом сету водила се велика битка, на крају ми је драго што сам победила“, рекла је Ивановићева.

Ивановићева је победила Симону Халеп са 7:6, 3:6, 6:3.

“Помешане су ми емоције – осећам да сам одиграла сјајан меч, али нисам успела да се квалификујем у полуфинале. Ипак, добила сам два меча и завршила сезону победом“, додала је Ивановићева, која је једина уз Линдзи Девенпорт 2004. године која није прошла даље са скором 2-1.

Ана је ове сезоне освојила четири титуле, има укупно 58 победа, а постоји могућност и да ће сезону завршити на петом месту на WТА листи.

“Ништа од тога се није десило преко ноћи, био је то процес у којем сам вредно радила. Ове године почела сам и више да уживам у животу на терену и ван њега, почела сам још јаче да радим и то се види на терену, види се да уживам“, додала је српска тенисерка.

Ривалка Халеповој у полуфиналу биће Агњешка Радвањска, док се у другом полуфиналу састају Серена Вилијамс и Каролина Вознијацки.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сила

26.10.2014 09:53

Браво Ана љепотице, и то је велики успјех, поносимо се тобом и честитамо !

ОДГОВОРИТЕ