Капитен побједу поклања Изетбеговићу?!

Голман и капитен турског Бешикташа Толга Зенгин победу над Партизаном у Лиги Европе посветио некадашњем председнику Председништва БиХ Алији Изетбеговићу!?

Фудбал 24.10.2014 | 17:00
Капитен побједу поклања Изетбеговићу?!

Све је било на европском нивоу у четвртак увече у Хумској. Партизан је показао да у Београду може да се нормално одигра утакмица (као и много пута до сада), Гробари су прихватили апеле да не праве будалаштине...

Тренер Бешикташа Славен Билић је после убедљиве победе свог тима (4:0) у 3. колу Лиге Европе остао више од једне минуте да гледа како Гробари певају заједно са играчима Партизана. Исто то су урадили и поједини играчи Бешикташа.

На конференцији за новинаре Билић није крио одушевљење Гробарима: "То што они раде је било импресивно... Ово сам видео на само два места у свету - у Сплиту и сада овде, у Београду. Не само ја, и моји играчи причају о томе".

Дакле, све је прошло у фер тоновима. Група навијача Бешикташа је изашла из тог оквира, правећи инциденте на путу ка стадиону Партизана, а и на стадиону узвикујући (на српском језику): "Ово је Турска" и "Султан Сулејман".

А из оквира фер-плеја изашао је и капитен Бешикташа, голман Толга Зенгин који је победу над Партизаном посветио ником другом него преминулом политичару из БиХ, Алији Изетбеговићу!?

Ево шта је рекао за агенцију Анадолија:

"Пре четири дана обележена је годишњица смрти Алије Изетбеговића. Треба и њега да се присетимо. Ову победу треба и њему да посветимо", рекао је Зенгин.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоро

24.10.2014 15:11

А јеси нашо коме ћеш је поклонити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спорт

25.10.2014 01:22

Ја мисло само смо ми из ЕX Yуге мјеримо спорт више од фудбала. Безобразлук иде до краја. Само се питам да ли ће ти људи на Балкану казати ДОСТА ЈЕ ВИШЕ. 10% Балаканаца тј 2 милиона и 300 хиљада гази све пред собом. Под називом ДЕМОКРАТИЈА.

ОДГОВОРИТЕ