Бора Чорба: Због дјевојке сам промјенио старе навике

Неколико пута недељно идем у Љубљану, где ми живи изабраница. Почео сам да једем дијеталну храну уз њу, супер нам је, каже лидер „Рибље чорбе“.

Забава 23.10.2014 | 16:16
Бора Чорба: Због дјевојке сам промјенио старе навике

Бору Ђорђевића затекли смо у једној београдској кладионици, где се, како каже, релаксира између бројних путовања.

Бора се вратио из Словеније, где живи његова девојка чији идентитет никако не жели да открије, мада је недавно на левој подлактици тетовирао лик лепе младе жене за коју сумњамо да је управо она због које често одлази у Љубљану.

- Обожавам нову тетоважу на којој је лик једне моје младе обожаватељке. Имам неколико тетоважа, а прву од њих, рибљу кост, направио сам пре 30 година. Нећу да откривам детаље везе с девојком из Словеније. Рећи ћу вам само да смо у вези девет месеци, лепо нам је, ишли смо заједно на Малдиве. Она ми није вереница и нећу живети у Словенији, као што пише тамошња штампа. Многи се питају шта ја радим у Љубљани с младом рибом. А ми једемо дијеталну храну и пешачимо по планинама, тако да ме је натерала да смршам 20 килограма. Није ми проблем да путујем код ње сваке недеље и по неколико пута јер се она бави организацијом мојих путовања. Резервише ми карте преко интернета, а често преко друштвених мрежа налази и возаче који колима иду у Словенију, па траже партнера за пут. А ја, хвала богу, волим да путујем - каже музичар, који ће ускоро постати деда:

- Ћерка треба да се породи ускоро. Једва чекам!

Бора за крај месеца спрема унплуггед концерте у Сава центру.
 
- У одличној сам форми и спреман за велике концерте. Ових дана имам мали проблем с једном ногом, па идем на електротерапију. Када то прође, моћи ћу поново да скачем по бини као у најбољим данима. То што сам зашао у шездесете ми нимало не смета - прича Бора Ђорђевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пд

24.10.2014 17:58

Какав овај и његове дјевојке Боро ти си деда за тебе је да чуваш унучад.

ОДГОВОРИТЕ