Ђоковићи - 15 000 евра за музику

Најбољи српски тенисер је у уторак ујутру постао отац маленом Стефану. Његова супруга Јелена се породила у болници у Ници, а уз њу је био Ноле, који није присуствовао порођају, али је "бодрио са клупе".

Забава 23.10.2014 | 11:47
Ђоковићи - 15 000 евра за музику

Извори блиски првом рекету света откривају да је Новак заплакао од среће када је угледао сина, а прву бебину фотографију је послао мами Дијани.

Што се тиче бабе и деде - Дијане и Срђана, они су били задужени и за сузе радоснице и славље - прво су грандиозном поруком изнад ресторана "Новак" објавили да је породица Ђоковић добила принову, а потом су приредили славље за породицу и пријатеље.

"Велико славље тек предстоји. Срђан је на интимној забави окупио најближе другаре, а госте је забављао хармоникаш који је задовољно трљао руке"; каже неименовани извор "Куриру" и додаје да су деда и "другари" давали по хиљаду евра за једну песму и да је музичар отишао са славља богатији за 15.000 евра.

Што се тиче осталих занимљивости везаних за срећни догађај у породици Ђоковић, знајте да се штампа бави и тиме да је Стефан рођен на исти дан (21. октобар) када и Саша Видић, Никита Михалков и Нобел, а да астролози тврде да је "повукао Јеленине гене" и предвиђају да ће надмашити свог оца.

Стефан је јуче, од компаније "Пеугеот" добио и свој први кабриолет.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦЦ

23.10.2014 10:57

Немамо ништа против маминих гена али ваљда је научно доказано да дијете носи гене оба родитеља. Астролози... Како ви знате и колико су дали пара на музику. Шалабајзери једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пипери

23.10.2014 16:15

Боље је да висе пазње посветите сиротињи.

ОДГОВОРИТЕ