Војна камера снимила ко је поставио дрон

Камера интерната Војне гимназије у Хумској улици снимила је, петнаестак минута после инцидента с дроном, мушкарца за кога полиција сумња да је поставио летелицу због које је прекинута утакмица Србија - Албанија 14. октобра.

Србија 22.10.2014 | 16:23
Војна камера снимила ко је поставио дрон

Да ли је то Исмаил Моринај, за кога се претпоставља да је пустио дрон, утврдиће истрага. Полиција има сазнања да је овај мушкарац непосредно након инцидента био мета навијача Рада. 

- Они су одмах кренули у потеру. Наводно, ушли су у траг ономе ко је пустио дрон, али је он успео да побегне - кажу у МУП-у.

На основу трагова још није сигурно одакле је дрон полетео. 

- Можда је дрон пуштен с куполе цркве, где је нађено уже, а могуће је и да је покренут са зграде поред војног интерната, која има мердевине до врха и раван кров. Није искључено ни да су обе варијанте биле припремљене унапред - кажу у полицији.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Вук

22.10.2014 15:02

Дзаба сто га камера снимила кад га нико није ухапсио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

22.10.2014 17:33

Немате ви појма ни ко је ни како је само знате привести било кога и ударати док не каже да је он и ако није он мора бити он. Случај се затвара и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за промјену

22.10.2014 21:38

Да му дигнете какав споменик поред стадиона не би лосе било. Јер да није било дрона ко зна ста би се десило. Улијетање бакљи у терен и гадјање фудбалера,упозорења судије и прекуд утакмице све је то било прије. И да није улетио дрон а да је утакмица прекинута Србија би због прекрсаја од прије.моментално била суспендована и вјероватно и избацена из квалификација. Овако су кривци на обје стране па це арбитраза бар мало да буде њезна ако буде. Поента је да Албанцима не смију уписати 3 бода јер онда ризикују да Роналдо остане код куце кад буде Европско Првенство а то се не смије десити

ОДГОВОРИТЕ