СНСД тврди да има већину-Павић ћути!

СНСД инсистира на што скоријим коначним резултатима избора.

Република Српска 22.10.2014 | 07:57
СНСД тврди да има већину-Павић ћути!

Инсистирају и да са коалиционим партнерима имају већину у Народној скупштини. Очекују и да ће бити дио власти на нивоу БиХ. Спремни су на разговоре о именима са коалиционим партнерима. 

Радојичић је синоћ рекао да ће данас разговарати са лидером ДНС-а Марком Павићем, док Павић за нашу телевизију тврди да данас нема никаквих разговора нити ће их бити до прелиминарних резултата ЦИК-а!?

СНСД је, тако бар тврди Игор Радојичић, забринут због спорог рада Централне изборне комисије. Кажу да је несхватљиво да недостају резултати са десет одсто редовних бирачких мјеста.

И поред тога сада су већ увјерени у побједу Милорада Додика, али изгледа и у пораз Жељке Цвијановић иако и даље инсистирају да је Младен Иванић побиједио захваљујући гласовима Бошњака. СНСД инсистира да има капацитет да заједно са коалиционим партнерима из Српске буде дио власти на нивоу БиХ. Заједно са СДА и ХДЗ.

СНСД тврди да ће већину са партнерима имати и у Народној скупштини.

Тврде коалиција СНСД, ДНС, Социјалистичка партија имаће 44 посланика. Радојичић тврди да разговори о формирању Владе могу почети, али да се то формално неће десити до дефинитивног озваничења избора. Јасни су да неће преговарати само са СДС-ом.

СДС је раније нагласио да ни они не желе једино са СНСД-ом па је ту ствар ваљда јасна. ПДП упозорава да СНСД манипулише и оваквим позивима и причом о броју посланика.

Игор Радојичић остао је недоречен на питања о евентуалним разговорима са коалицијом Домовина која ће према свему судећи у Скупштини имати респектабилан капацитет.

Мада ако се зна да су то углавном гласови Бошњака, а судећи по досадашњим изјавама из СНСД-а, разговор СНСД-а и Домовине тешко је очекивати.

БН ТВ

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

ВАСИЛИЈЕ

21.10.2014 14:56

Народе несто им се зури, сигурно немају вецину, лазу себе и друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица..

21.10.2014 15:09

Људи ово не иде на добро народ је гладан, зедан, фирми нема затворисе их... Покрали су изборе то се зна...Само мирно изаци на улицу,протести на улице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

21.10.2014 15:40

Много фин цовек, ко да га је мистер Беан правио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

21.10.2014 15:42

Ако би ДНС исао у Владу, требао би тразити мјесто предсједника Скупстине и 3-4 министарства, предузеца, да би смањио утицај СНСД-а, тада би они знали да не постоји ова дрзава само за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин бл

21.10.2014 16:40

Босиц мора под хитно да понуди мјесто премијера Марку Павицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нервоза

21.10.2014 16:41

Јасни знакови нервозе. Траже савезништво са "Техераном" на нивоу Републике Српске јер нису сигурни да другачије могу натегнути већину. Ово је добар знак. А што се тиче улице... пиши пропало... исти тај најнижи слој га је и одржао на власти и нећу да чујем ниједну ријеч да је некоме тешко. Најљући противници овог клептоманског режима су образовани људи са пристојним примањима а главно упориште су му управо они социјално најугроженији. Њих је куповао за мрвице. Ово је жалосна истина на основу разговора са стотињак познаника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

21.10.2014 16:48

Овај Бајин пулен припрема терен да муслиманску коалицију доведе у ситуацију да буде језичак на ваги у формирању скупштинске већине у Српској. Он би радије са црним врагом него са Србима из партије која је створила Републику Српску. Али, ни СДС-у није до ђетића и његовог кокетирања са муслиманима. Далеко му лијепа кућа. Знају да је уз помоћ муслимана укинуо грб и химну Српске. Неће СДС са овим гробаром српских знамења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трпи, памти, па врати

21.10.2014 18:26

Милорад је свима отварао врата ногом. Пљувао по свима осим по Ћовићу и његовом ХДЗу. Мисли Милорад да је то мудро. Захебао си се Милораде, сад ће те сви они казнити и закарикати ти га до под врат. Најебао си. Ала ће ти се сви смијати. Неки отворено а неки кад их нико не види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Више глиста показује енергије од овог радојичића

21.10.2014 18:37

Павић ће се огласити кад буде сигуран да су остале странке пришле Савезу за промјене.Кад буде видио да с додикокм неће моћи формирати скупштинску већину, он ће рећи да хоће са савезом за промјене. Неће одбити да буде позиција. Нема теорије. Зато је милорад на иглама. И таблетама. А зна да ће ЦИК открити све њихове преваре и крадју гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истинито

22.10.2014 02:10

Ако РС нема струцњаке да преговарају о оваквим и слицним темама, па узели Црногорце, и да се зна има их јос на високим функцијама које заступају као српски натод. А у ствари раде супротно. Јадна је РС и борци и народ. Ако нама црногорци кроје судбину. А

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

22.10.2014 05:17

сачекај игорице мало. некуд ти се зури.покријте новац који сте давали да би куповали гласове. дошао вам је сигурно крај. полакооооооооо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВА

22.10.2014 09:32

Господо из СНСД-а сачекајте мало, не журите са формирањем владе, још је рано, треба да формирате клуб адвоката за одбрану својих чланова, који сте криминал урадили, од куповине гласова, узимајући личне карте неписменим и гласати за њих, то сте ви. Припремајте адвокате за одбрану ваших чланова, то ће ваша влада бити са адвокатима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо поп

22.10.2014 10:13

Дали си Ти Радоицицу паметан толико па да изјављујес да разговори могу поцети прије званицних резултата. Па немогу самари бити брзи од коња а мозда код Тебе могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радован

22.10.2014 16:16

Ј..о вас он мора тако давати за јавност не би он него га гони Мићо. Лопов ће у коалицију са црним ђаволом па људи моји виде они сто се ради у Хрватској и знају ако парламет не буду имали следе затвори а Додик покушава све да не оде у затвор и треба враћати украдено. Зато то стално понављују и то им је као неки притисак на ЦиК ДА СЕ НЕ ЗАБУНИ И ДА ПРИЗНА ТЕ ГЛАСОВЕ СПОРНЕ НИШТА ДРУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мастер

23.10.2014 07:12

Милораду је ипак одзвонило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИА

23.10.2014 09:23

ДОШАО ИМ ЈЕ КРАЈ. ЦРВЕНИ СУ ПУКЛИ ПО СВИМ ШАВОВИМА.

ОДГОВОРИТЕ