Тоти остаје у Роми до 41. године!

План је да Принц Рима на новом стадиону, чији се завршетак радова очекује 2017. године, обори рекорд легендарног штопера Милана Алесандра Костакурте и постане најстарији стрелац Серије А.

Фудбал 02.10.2014 | 21:45
Тоти остаје у Роми до 41. године!

Како би рекли Италијани, председник Роме Џејмс Палота је човек који зна да комбинује срце и бизнис, а све то у комбинацији са магичним бројем 10, који је апсолутни симбол Вечног града.

Легендарном капитену Роме Франческу Тотију, о чијој партији у Манчесеру брује сви светски медији, уговор са матичним клубом истиче у јуну 2016. године када ће имати пуних 40 година, а челници Вучице желе да ту сарадњу продуже на барем још годину дана.

План је да Принц Рима на новом стадиону, чији се завршетак радова очекује 2017. године, обори рекорд легендарног штопера Милана Алесандра Костакурте и постане најстарији стрелац Серије А. Костакурта је рекорд поставио у последњем колу Серије А 19. маја 2007. године, када је поготком са беле тачке против Удинезеа ставио тачку на незаборавну каријеру у дресу Росонера. У том тренутку је имао 41 годину и 25 дана.

На овај начин римски клуб би на најбољи могући начин промовисао нови објекат, а Тоти новим рекордом још једном ушао у анале италијанског фудбала.

Коментари / 0

Оставите коментар