Нађено тијело нестале дјевојчице

Тело четрнаестогодишње Иване Подрашчић из Батајнице, која је нестала пре више од два месеца, полиција је пронашла у напуштеној кући у Раковици.

Србија 02.10.2014 | 15:19
Нађено тијело нестале дјевојчице

Инспектори су успели да разреше свирепи злочин, а мушкарац за којег се сумња да је убица, и који има дебели криминални досије, већ је ухапшен, пише лист.

Девојчица је, према тврдњи родитеља, 29. јула отишла из куће са пријатељима у "провод" и од тада се није никоме јавила.

Њен нестанак полицији пријавио је отац и од тада се водила као нестала.Родитељи су тврдили да је Ивана и раније умела да оде од куће, али да се никада није догодило да је нема толико дуго и да им се не јави.Ипак, до краја су веровали да је жива и чак преко медија поручивали да се врати кући и да неће имати никаквих проблема.Очекује се да ће се о овом случају ускоро обратити и МУП.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Арсеније Дангубић

02.10.2014 16:18

Молимо све родитеље да буду родитељи заиста, и да не пуштају дјецу у четрнаест година да иду у "провод", већ да се послије краћег изласка и шетње са другарима и другарицама враћају кући најкасније до 21х увече, а никако да не остају ноћу касно нигде по граду или на другим мјестима. Тако је било у стара,добра времена, и оваквих случајева није се догађало. Тек кад постанемо пунољетни и зрели људи могли смо да излазимо дуже, али тада смо већ тачно знали са киме можемо да се дружимо и на која мјеста да одлазимо, а и то никада сами већ увијек у већем друштву.

ОДГОВОРИТЕ