Партизану стигла трава за рођендан!

„Деби“ 14. октобра на мечу репрезентаицја Србије и Албаније, четири дана касније по њој ће газити и актери вечитог дербија.

Фудбал 01.10.2014 | 18:30
Партизану стигла трава за рођендан!

Дуго чекана, нова трава коначно је стигла у Хумску 1. Завршни радови на обнови игралишта Партизановог стадиона почели су у среду јутро, пошто је у Београд допремљено неколико шлепера бусења од по 12 метара дужине, које су радници задужени за одржавање стадиона, уз сарадњу са људима из Фудбалског савеза Србије, почели да постављају на места где је до пре неколико седмица била дотрајала трава.

Званични сајт црно-белих преноси да ће цео посао на замени бусена бити завршен до петка и да је свечана предаја терена на употребу заказана за 4. октобар. Симболично баш за рођендан клуба, основаног 4. октобра 1945.

Нова трава имаће 14. октобара премијеру на мечу репрезентација Србије и Албаније у мечу квалификација за Европско првенство 2016, док ће је Партизанови фудбалери осетити у вечитом дербију, заказаном за 18. октобар.

Сајт клуба из Хумске 1 додаје да је, у склопу припремних радова, поред излаза на терен са техничког моста укопана танк-цистерна за воду са две пумпе од по 8 бари притиска, које ће обезбеђивати несметано функционисање система за наводњавање терена, као и стални, потребни радни притисак унутрашњег прстена хидрантске мреже.

Коментари / 0

Оставите коментар