Невен не ваља Србији, ваља Јунајтеду?!

Српски фудбалер Невен Суботић налази се на листи жеља Манчестер Јунајтеда, преносе енглески медији.

Фудбал 01.10.2014 | 18:15
Невен не ваља Србији, ваља Јунајтеду?!

Према тим изворима, ‘црвени ђаволи’ су се окренули Суботићу пошто је Немац Матс Хумелс негирао гласине да ће се у јануару преселити на “Олд Трафорд”.

То није први пут да се Суботић налази на мети Јунајтеда, само што су претходно повреде натерале клуб да одустане од њега.

Претходних месеци много се спекулисало да ће Хумелс прећи у Јунајтед током лета, али је Борусија из Дортмунда успела да га задржи и чак му доделила капитенску траку.

25-годишњи немачки фудбалер је истакао да није заинтересован да пређе у Јунајтед, зато што довољно зарађује у Дортмунду.

“Лепо је чути да су велики клубови заинтересовани за вас, то је за мене комплимент. Али, то не утиче на мене, довољно зарађујем овде, у Дортмунду. Увек ће бити клубова који су заинтересовани да ме плате више него Борусија, али смо ми овде доста напредовали од мог доласка. У сваком случају, мислим да ми је то довољно”, рекао је Хумелс.

Поред Суботића, на мети Јунајтеда се налати и Рон Влар из Астон Виле, али клуб из Бирмингема спрема нови уговор за њега.

Суботић је члан Борусије од 2008. године и од тада је одиграо 162 меча за тај клуб и постигао 13 голова. У дресу репрезентације уписао је 36 наступа и два гола.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фердо

01.10.2014 16:53

Суботић ако оде у Манчестер, ја идем у Барцелону.

ОДГОВОРИТЕ