Пелегрини и даље оптимиста

Менаџер Манчестер ситија верује да ће његов тим изборити пласман у другу фазу Лиге шампиона, упркос томе што су на претходне две утакмице освојили само бод.

Фудбал 01.10.2014 | 16:15
Пелегрини и даље оптимиста

Манчестер сити није најгори тим групе Е Лиге шампиона, јер ЦСКА нема ниједан освојен бод, али није ни далеко од тога.

"Грађани" су освојили само један бод из две одигране утакмице, три мање од тренутно другопласиране Роме и пет мање од водећег Бајерна, али упркос томе менаџера Мануела Пелегринија не напушта оптимизам. Он верује да ће његов тим успети да избори пласман у другу фазу такмичења.

"Имамо један од шест бодова, али ми смо само три бода иза Роме, а још 12 су у игри. Ми ћемо се борити до краја и верујем да ћемо изборити пласман у наредну фазу", рекао је Пелегрини након што је његов тим код куће у другом колу у уторак увеће одиграо нерешено против Роме (1:1)..

Италијанска екипа је на гостовање у Манчестер допутовала без повређених Кевина Стротмана и Данијелеа де Росија, а Пелегрини је рекао да је Рома и без кључних играча на средини терена била тежак ривал.

"Када играте код куће никада није добро одиграти нерешено, али морамо узети у обзир да смо играли против изузетно јаког тима у веома незгодном тренутку. Мислим да је реми правичан резултат и показатељ каква је утакмица била", рекао је Пелегрини.

Манчестер сити ће у наредном колу, 21. октобра, гостовати ЦСКА у Москви.

Коментари / 0

Оставите коментар