Акционари поцијепали наредбе!

У Бањалуци протест пред Основним судом. Чланови Савеза удружења малих акционара поцијепали су наредбе о неспровођењу истрага које су тужилаштва донијела, а након пријава и акционара али и полиције против одређених лица за уништавање привредних субјеката.

Република Српска 30.09.2014 | 19:58
Акционари поцијепали наредбе!

Акционари су испред бањалучког Основног суда поцијепали наредбе о неспровођењу истрага по пријавама које су подносили због уништавања привредних субјеката и привреде Републике Српске против неколико лица у више различитих случајева.

Убијеђени су, да лица против којих су подносили пријаве, најуже сарађују са корумпираним дијелом правосуђа јер умјесто да буду процесуирани криминалци, против оних који указују на криминал слиједе тужбе за клевету.

Правосуђе Републике Српске одавно је дотакло дно прије свега због кланова и породичних веза тврде акционари.

У судовима Републике Српске раде судије које су у спрези са криминалцима многе породице оставили без имовине то сви знају али нико не реагује, годинама упозоравају акционари.

Апсурдно је и тешко да се то дешава игдје осим у Републици Српској да судови доносе наредбе о обустављању истрага против лица која су уништила многа предузећа и напунила своје џепове, појашњавају мали акционари.

То је могуће јер је правосуђе апсолутно корумпирано. Мали акционари ургентно су од актуелне власти затражили да до краја своје владавине изврши правоснажну пресуду коју већ узалудно четири године имају радници бањалучког Јелшинграда.

Упозорили су и да без обзира колико правосуђе ишло наруку криминалцима неће одустати од остваривања својих права.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Врбас вода носила јаблана

30.09.2014 15:13

Мали акционари, стрпите се још мјесец дана.

ОДГОВОРИТЕ