Блажич: Морао сам 'пецкати' Мурића!

Кошаркаш Црвене звезде Јака Блажич рекао је да је било пецкања са његовим сународником Едом Мурићем који је појачао Партизан.

Кошарка 30.09.2014 | 12:15
Блажич: Морао сам 'пецкати' Мурића!

„Било је неких пецкања, знао сам ја још раније да ће да потпише за Партизан. То је професионализам, добри смо ван терена, а на терену ми је највећи противник. Али, мора тако да буде, свако се бори за свој клуб“, рекао је Блажич.

Мурић, Блажичев саиграч из репрезентације Словеније, пре неколико недеља је потписао трогодишњи уговор са шампионом Србије, а кошаркаш Звезде каже да се радује ’вечитом дербију’.

„Биће интересантно за Словенце, пратиће дерби“, рекао је Блажич.

Блажич је уз осмех додао да се не плаши да му Мурић преотме место најпопуларнијег словеначког кошаркаша у Београду.

„Не знам, нећу ништа да причам, биће доста прилика да докажемо ко је бољи“, навео је Блажич.

Према Блажичевим речима, то што је имао мало времена за одмор после обавеза у репрезентацији на Светском првенству му не представља проблем.

„Значило ми је што сам био у националном тиму јер сам имао прилику да много времена проведем са Гораном Драгићем и осталим играчима од којих сам могао много да научим. Имао сам прилику и да играм против САД, видео сам како све функционише. Добро је искуство и користиће ми за наредну сезону“, рекао је Блажич.

Кошаркаши Црвене звезде нову сезону започињу у петак од 18 часова дуелом првог кола АБА лиге са бугарским Левским у дворани „Пионир“.

Коментари / 0

Оставите коментар