Претучен симпатизер Савеза за промјене

Прича о предизборним физичким обрачунима се наставља. За БН телевизију је проговорио Станислав Бисерчић из Лакташа, који тврди да су га претукли синови Будимира Станковића, предсједника Извршног одбора СНСД-а у Лакташима, а иначе кума Милорада Додика, уз пријетњу да свој глас мора да да управо Додику.

Република Српска 23.09.2014 | 22:47
Претучен симпатизер Савеза за промјене

Симпатизер Савеза за промјене, Станко Бисерчић из Лакташа тврди да је ни крив ни дужан добио батине од синова Будимира Станковића, предсједника Извршног одбора СНСД-а у Лакташима и притом кума Милорада Додика. Спорна туча се догодила тек мало касније након трибине заједничког кандидата опозиције за начелника Лакташа, Вукашина Војиновића. Бисречић тврди за БН телевизију да су га на путу према кући пресрели Будимир Станковић и његови синови.

Бисерчић признаје да није смио пријавити случај полицији, али поставља питање шта се дешава након четрдесет година проведених у овом лакташком насељу, да се комшије туку због предизборних гласова.

У Центру јавне безбједности Бањалука тврде да још трагају за нападачима на страначке активисте у Бањалуци, а према њиховим информација, инцидената у Малом Блашком код Лакташа није ни било.

За коментар Будимира Станковића смо остали ускраћени, јер је недоступан на телефон. Поред Станислава Бисерчића, претучен је јуче и активиста СДС-а у Бањалуци, а за нападачем се још трага. Његов случај је пријављен полицији.


(БН ТВ)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Север

23.09.2014 20:52

Неце се Велики Баја, и његов СНСД, тако лако одреци слатког зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЗЕНЕРАЛ ДРАЗА

23.09.2014 22:15

ОВЕ КОМУЊАРЕ ИЗ СНСДа НЕЦЕСЕ ЛАКО ОДРЕЦИ ВЛАСТИ ЈЕРСАДА КАД ИЗГУБЕ ВЛАСТ АТОЈЕ ХВАЛА БОГУ ВРЛО БРЗО СВЕЦЕСЕ ОТКРИТИ ЗАТОСУ САДА НЕРВОЗНИ ПАБИЈУ АКОНЕЦЕС ГЛАСАТ ЗА ЦРВЕНЕ ЛОПОВЕ .БАЈАЈЕ ПРИВАТИВИЗА О И ПОЛИЦИЈУ И Р.СРПСКУ ТА ПРИВТИЗАЦИЈА ЛАКТАСКОГ КЛАНА МОРА ДАСЕ ОДУЗМЕ СВЕ СТОЈЕ НЕЛЕГАЛНО БАЈА НЕЦЕС ИНЕМОЗЕС НАСИЛУ НАТЕРАТ НАРОД ДА ГЛАСАЈУ ЗАОНЕ СТОСУ УНИСТИЛИ И ОПЛАЦКАЛИ НАРОД И ДРЗАВУ СРПСКУ БАЈА ГОТОВСИ .ПАДА ПАДА ПАДА ВЛАДА ИМНОГЕСУ ПАЛЕ ВЛАСТИ ПАЦЕС ИТИ БАЈА ПАСТИ ПОЗДРАВ РТВУБН ПУНА ПОДРСКА ЈЕРСТЕ НАЈ БОЉИ ИСВЕ МАЛВРИЗАЦИЈЕ ЗНАМО ЗАТОЦЕМИХ КАЗНИТИ САДА У ОКТОБРУ БАЈА ИКУМОВИ ПАКУЈТЕ ПРЊЕ ИПОД САТОР АКОВАС НЕКО ХОЦЕ ПРИМИТ ДАТАМО ДРЕЦИТЕ ЈЕРЗА ДРУГО ИНИСТЕ ДОСТАЈЕ БАГРУ ЦРВЕНУ У ЗАТВОР СВЕ ДОРЕДА ЈЕРСУ СВИ ИСТИ ОГЊЕЊЕ СА ДВА МЛАДЕНА УПОБЕДЕ ДАОЦИСТИМО Р СРПСКУ ОД КОРУПЦИЈЕ И КРИМИНАЛА ЈЕРБАЈА ТОДОСАДА НИЈЕ УРАДИЈО ЗАТОСТЈЕ ИСАМ НАЦЕЛУ ТОГА КЛАНА А ПОЛИЦИЈА САМО ХАПСИ АКОНЕКО ОТКРИЈЕ КРИМИНАЛ САМО ПРОМЕНЕ ИГОТОВИСУ НЕЦЕИМ НИ БОКСЕРИ ПОМОЦ АНЕМАВИСЕ НИ ТЕНКОВА ЦРВЕНА БАНДО НАПОЛЕ ИЗ ПОЛИТИКЕ ВИСТЕ НЕЦИВИЛИЗОВАНИ ЗА ПОЛИТИКУ ВИДЕЦЕТЕ КАД ДОДЈЕ ПРАВИ ПРЕСЕДНИК СВИХ ГРАДЈАНА Р СРПСКЕ НАЦЕЛО ДРЗАВЕ ГДЕЦЕТЕСЕ НАЦИ ПОЗДРАВ ТАДИЦУ И САВЕЗУ ЗА ПРОМЕНЕ САМО НАПРЕ ДАИ НАТЕРАМО У МИСИЈУ РУПУ В ВОЉЕНИ ДРАЗА ЗИВЈЕ ДРАЗА УМРОНИЈЕ В.Д......Л

ОДГОВОРИТЕ
Name

јота

24.09.2014 05:18

Ти денерале,колико знас,види се по писмености.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оргинал76

24.09.2014 06:37

Ово су први показатељи диктаторског друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

24.09.2014 07:06

Полиција додикова нападачи кумовска дјеца,столица се добро дрма,слиједи пад режима!Па не очекујете ваљда да ће полиција хапсити дјецу још увијек владајуће секте,кад јој та иста полиција стоји у директној служби.Издржаћемо још и ове преостале дане до избора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

24.09.2014 07:30

Ово је најгора предизборна кампања само се туку.Има ли ко какав програм за опоравак ове државе да почнемо да радимо да боље живимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

румун

24.09.2014 07:46

Једном давно сам написао да је мала разлика измедју Додика и Чаушескуа или је чак и нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нечувено

24.09.2014 08:14

Боже сачувај, тући овог јадног човјека...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

24.09.2014 11:59

Мисле да могу све и докле хоце, али нема јос много, брзо вам је крај. Фоца, Туњице вас цекају.

ОДГОВОРИТЕ