Марко Шћекић појачао Игокеу

Доскорашњи кошаркаш Варезеа Марко Шћекић потписао је тзв. "отворени уговор" са Игокеом и уколико не добије понуду из иностранства у сљедећих мјесец дана, остаће у редовима актуелног шампиона БиХ, сазнаје МОНДО.

Кошарка 23.09.2014 | 23:15
Марко Шћекић појачао Игокеу

Некадашњи кошаркаш зворничке Дрине, бањалучког Борца Нектар, Војводине, Турова, Олденбурга, Будућности из Подгорице, те италијанских Кантуа и Варезеа Марко Шћекић нови је кошаркаш Игокее.

Након што је неколико дана тренирао са Александровчанима, Управа Игокее договорила је сарадњу са доскорашњим играчем Варезеа, који је потписао "отворени уговор" и уколико не добије понуду из иностранства у сљедећих мјесец дана, остаће у редовима актуелног шампиона БиХ.

Уколико остане, Шћекић ће много значити за Игокеу, која је овог љета претрпјела бројне промјене у играчком кадру.

Кошаркаши Игокее настављају са припремама за нову сезону АБА лиге, која почиње 3. октобра. На отварању Александровчани ће гостовати Задру, док у другом колу у Лакташе стиже подгоричка Будућност.

Тим Владе Јовановића, након освајања трећег мјеста на турниру у Сарајеву у организацији ОКК Спарса, наступиће на турниру у Мркоњић Граду, гдје ће још играти домаћа Младост и Грађански из Бијељине, док би име четвртог учесника требало бити ускоро познато.

Коментари / 0

Оставите коментар