Брчко: Злостављали малољетнице

У оквиру акције кодног назива „Палермо 2“ припадници Полиције дистрикта извршили су данас претресе на три локације, у центру града и насељима Гредице 2 и Четврти јули, у потрази за доказима о вршењу кривичних дјела двојице младића с иницијалима И.Ц.(19) и Б.М (25), потврдио је портпарол Полиције Халид Емкић.

Република Српска 22.09.2014 | 20:14
Брчко: Злостављали малољетнице

 „Претреси су вршени по налогу одновног суда и уз надзор Тужилаштва, а поменута лица се доводе у везу са извршењем кривичних дјела „сполни однос са дјететом“ и „неовлаштена производња, стављање у промет и омогућавање уживања опојних дрога“, објаснио је Емкић.             

Он је саопштио да је у току претреса пронађено 150 таблета дроге која су осумњичено користили за омамљивање малољетница. 

„Имамо доказе да су након тога с једном дјевојчицом од 13,5 година имали полни однос, а даље истражне радње ће показати да ли је то усамљен случај“, рекао је Емкић. 

Незванично сазнајемо да се ради о 19-годишњем Цвијетину Ивановићу и 25-годишњем Мирку Бабићу за којима је Полиција расписала потрагу јер се тренутно не налазе на територији БиХ.

Из извора блиских Полицији потврђено је да су током дана лоцирани и да ће ускоро бити доступни правосуђу Брчко дистрикта, а уколико им се докажу кривична дјела за која се терете, пријети им вишегодишња затворска казна.   

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПРОФЕСОР

22.09.2014 14:03

ДОЖИВОТНА РОБИЈА !!! Сви који се не слажу са мном нека само помисле да је то њихово дете, сестра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

22.09.2014 14:14

КАСТРИРАТИ АЛ ОДМАХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

22.09.2014 15:08

Прво кастрирање да буду мирни а затим у затвор дозивотно.

ОДГОВОРИТЕ