Данас сједница влада Републике Српске и Србије

Заједничка седница влада Републике Србије и Републике Српске биће одржана данас у Палати Србије, најавила је Канцеларија за сарадњу с медијима.

Србија 20.09.2014 | 07:29
Данас сједница влада Републике Српске и Србије

Програмом посете предвиђен је састанак премијера Србије Александра Вучића и премијерке Републике Српске Жељке Цвијановић.

Заједничка седница две владе почеће у 11 сати, наводи се у саопштењу.

Председник Владе Србије Александар Вучић разговарао је почетком септембра са председником Републике Српске Милорадом Додиком са којим је договорено да се у блиском периоду одржи заједничка седница две владе.

Вучић и Додик разговарали су тада поред осталог о унапредјењу привредне сарадње у складу са законом о специјалним и паралелним везама измедју Републике Србије и Републике Српске, а посебно у области пољопривреде и градјевинског сектора.

Пета заједничка седница влада Србије и Републике Српске одржана је средином децембра прошле године у Бањалуци после које су тадашњи премијер Србије Ивица Дачић и премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић потписали Меморандум о разумевању Србије и Републике Српске о пословно-техничкој сарадњи.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

НИКОЛА

20.09.2014 06:10

Е МОЈ ВУЦИЦУ ТИ АКО БУДЕС САРАДЈИВАО С ОВИМА ОДМАХ ЦЕС ИЗГУБИТИ АУТОРИТЕТ КОД МАЛО ВЕЦИХ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

20.09.2014 16:32

Код мене га је већ изгубио, поодавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш баш

20.09.2014 16:37

Какве везе има Милокрад Додик са Владом Републике Српске? Не би требао имати никакве. Има ли икаквог реда у овим вукојебињама повезаним такозваним специјалним односима. Зашто му Александар Вучић, ако није исти ако и додик, не каже да није додиково да присуствује тим састанцима. Нема среће ни са Вучићем. Јок. Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

20.09.2014 23:27

Засто Господина СЕСЕЉА не пустају на слободу? Н езаборавите да цијела СРБИЈА не излази на изборе. Има вјерних региона који су вјерни и одани ВОЈИ и јос га цекају. ИЗДАЈА велики поздрав за насег ВОЈУ од вјерног СРБИНА ИЗ МОДРИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ