С ким ће 'Певци' на Партизан?

Енглески клубови често изводе комбиноване тимове када играју Лигу Европе, а изузетак није ни Тотенхем.

Фудбал 18.09.2014 | 17:01
С ким ће 'Певци' на Партизан?

Лондонски клуб је и поред тога прошле сезоне имао перфектних 6-0-0 у групи са Анжијем, Трумсеом и Шерифом, а заустављен је у 1/16 финала са 5:3 од Бенфике.

У Београд стиже без неколико кључних играча – Емануел Адебајор, Насер Чадли, Муса Дембеле, Јунес Кабу, Дени Роуз, али ће Маурисио Поћетино и даље имати јак састав на располагању.

Партизан је добио четири од 15 дуела са Енглезима, а последњи на свом терену над Њукаслом 1998. године. У последњем двомечу са Острвљанима два пута је поражен од Арсенала са по 3:1 у Лиги шампиона.

Напад Спурса би требало да предводи Шпанац Роберто Солдадо, који се опоравио од повреде. Свакако главна опасност че бити Кристијан Ериксен, уколико буде стартер.

На голу ће можда дебитовати Мајкл Ворм, а одбрану ће да предводи млади Ерик Дајер, који је овог лета стигао из Спортинга и одмах постао кључни део Поћетинове дефанзиве. Он је такође веома ефикасан из прекида, већ је постигао три гола у ПЛ.

Поред њега, у одбрани ће се вероватно наћи Влад Кирикеш, те такође овогодишње појачање Бењи Стамбули, те Јан Вертонген. Могуће је да ће свој деби имати и Федерико Фасио.

Поред Ериксена, у везном реду се очекују Бразилац Паулињо, Андрос Таунзенд, Бенталеб, а подршка Солдаду у нападу биће млади Хери Кејн.

"Имамо добар тим и на терен ће бити најбољи могући састав у овом тренутку. Надам се победи, али знам да ћемо играти против доброг противника. Партизан има одличне резултате у првенству, али ми можемо сваког да победимо", рекао је Поћетино дан пре меча.

Тотенхем је након три победе на старту сезоне везао два меча без тријумфа, а у Београд стиже после ремија са Сандерлендом 2:2.

Коментари / 0

Оставите коментар