ЛЕ: Поћетину се свиђа Партизан!

Тренер фудбалера Тотенхема, Маурисио Поћетино рекао је да му се свиђа екипа Партизана и да очекује тешку и квалитетну утакмицу у Лиги Европе, вечерас од 19 часова.

Фудбал 18.09.2014 | 16:19
ЛЕ: Поћетину се свиђа Партизан!

"Свиђа ми се Партизан. У свим утакмицама које сам гледао су играли добро. Имају добру филозофију, Партизан је увек имао добре играче. Биће врло тешко пред бучним навијачима, очекујем веома квалитетну утакмицу", рекао је Поћетино.

Лига Европе је за Тотенхем увек била у другом плану и енглески клуб је у том такмичењу играо у комбинованом саставу, па у Београд нису допутовали Емануел Адебајор, Дени Роуз, Муса Дембеле, Насер Чадли и капитен Јунес Кабул.

"За мене су сви моји играчи звезде, тим увек састављам од оних који могу да донесу три бода. Имамо много играча, али увек имамо јак тим, без обзира што су имена некад другачија", истакао је Поћетино.

Да је дошао, у центру пажње био би Роуз, који је пре две године био главни актер сукоба у Крушевцу, када је играо за младу репрезентацију Енглеске против Србије и тада је добио црвени картон.

"Знамо шта се дешавало пре две године, али то је прошло, на то смо сви заборавили. Није допутовао искључиво из спортских разлога. Био је уморан после утакмице са Сандерлендом и играња за национални тим. То је једини разлог", навео је тренер Тотенхема.

Према његовим речима, неизвестан је наступ шпанског нападача Роберта Солдада, који се опоравља од повреде, а аргентински стручњак је и додао да је искористио информације о Партизану које је добио од свог одбрамбеног играча, младог репрезентативца Србије Милоша Вељковића.

"Вељковић је добар млади играч, можда ће заиграти. Наравно, искористили смо информације и његово знање које има о клубу. Не много, али смо искористили", рекао је Покетино.

Најновије појачање Тотенхема Бенжамин Стамбули, који је у финишу прелазног рока дошао из Монпељеа, казао је да ће његова екипа ићи на победу против Партизана.

"Партизан је врло добар тим, знамо да добро игра у домаћем првенству. Биће тешка утакмица и очекујем велику борбу, а ми идемо на победу као и на свакој утакмици", рекао је Стамбули.

Коментари / 0

Оставите коментар