Једва саставља крај са крајем?

Познатој певачици Романи Панић ове године не цветају руже! Након што је раскинула са фудбалером Зораном Шупином, са којим је и медијски ратовала, поп певачица има и финансијских проблема.

Забава 01.09.2014 | 15:45
Једва саставља крај са крајем?

Како сазнајемо, Панићева се надала да ће по изласку из ријалитија “Фарма” имати много више понуда за посао, али се то није обистинило.


Током лета имала је свега неколико наступа.

- Ово дефинитивно није Романина година. Прво је имала буран раскид са Зораном, а затим се упутила у Црну Гору, где је провела два месеца, надајући се да ће имати мало више посла на приморју, али се то није догодило.

За скоро 60 дана, колико је била у суседној држави, не може да се похвали ни са 10 тезги. Нажалост, публика уопште није била расположена да слуша баш њу, тако да је газде локала нису ни звале. Прихватала је сваки ангажман, није одбила ниједан наступ, али и ту где је певала, било је баш слабо, тачније мало људи је долазило, па је зато власници нису поново звали да наступа - прича извор близак Панићевој, и додаје да она сада једва саставља крај са крајем.

- Романа живи као подстанар, док плати стан, рачуне, наточи гориво, купи храну, њој фактички не остаје ништа. Од када се вратила из Црне Горе није имала ниједну тезгу, тако да јој је сада баш густо са финансијама. Ипак, она је научила да доста троши и не може да се помири са чињеницом да сада мора да пази где троши сваки динар - каже извор.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

се01

01.09.2014 13:50

Додика под руку и на васаре,мозда вас крене тезга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

се01

01.09.2014 13:54

Дует Додик и ти и распали по васарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрзим женски олош

01.09.2014 22:33

Ајд сад мало есцорт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

02.09.2014 07:14

Оставите дјевојку на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма највеци је

03.09.2014 19:14

Невјероватни су ми коментатори на све вијести у овој земљи. Романа има економске проблеме, па ста? Економске проблеме има вецина Балкана. То није вијест. То је свакодневница. Вјест је да неко нема економске проблеме. Лицно мислим да је овај цланак написан само у недостатку других. Имамо аматерске глумце који покусавају да одглуме новинаре писуци неке као ЦЛАНКЕ. Није то цланак, нити вијест, то је нецији залостан покусај (а вјероватно је цак и успјесан) да заради коју кинту. Није да тај покусај нема сврху. Људи у доколици који коментарису овај цланак, укљуцујуци и мене, имају превисе слободног времена и премало креативности да га користе. Овакви цланци постоје због таквих људи и то ми је сасвим јасно. Нејасно ми је да коментатори могу у Романином празном новцанику, својој канти за смеце, неком лосем америцком филму, њемацком пресеравању и ко зна у цему све не да виде једино и само ДОДИКА. Коментатори, људи, брацо, господо, ста год да сте... ви сте опцињени ДОДИКОМ. До те мјере га мрзите да сте поцели да волите то сто га мрзите, а у неку руку бас волите и то сто постоји јер да не постоји не би могли да га толико мрзите/волите. На крају прице ви много, бас много волите тог Додика. Некако измедју тог васег мрзња/љубав распона остаје питање: "Имате ли ви лицни зивот?" Вјеровали ви или не, Додик неце помјерити оно своје медијски прослављено дупе да ријеси све васе зивотне проблеме. Неце ни било ко други. Потросицете зивот бирајуци неке нове предсједницке кандидате, а све сто вам је потребно је да схватите да свој зивот мозете да ријесите једино ви. То сто пребацујете кривицу на неке тамо политицаре, то је само исприка да ви не би морали ниста да радите. Неко као треба да вам сервира добар зивот? Ово је Баклан, ОВДЈЕ ДОБРОГ ЗИВОТА НЕЦЕ БИТИ АКО ГА САМИ НЕ СТВОРИТЕ КАКО ГОД ЗНАТЕ И УМИЈЕТЕ, А СТВОРИЦЕТЕ ГА ПОСТЕНИМ РАДОМ ИЛИ КРИМИНАЛОМ ТЕК НАКОН СТО У СЕБИ ПРЕСАБЕРЕТЕ СТА ЈЕ ЗА ВАС ДОБАР ЗИВОТ.

ОДГОВОРИТЕ