Ухапшен одбјегли бизнисмен

Власник предузећа "Продукт“ Печењевце Р.Ј. који је био у бекству од марта 2013.године ухапшен је у петак увече на београдском аеродрому "Никола Тесла“ потврдио је Тањугу судија Вишег суда у Лесковцу Небојша Стојичић.

Србија 30.08.2014 | 20:01
Ухапшен одбјегли бизнисмен

Он је казао да је Радомир Јовановић ухапшен по потерници Окружног суда у Лесковцу и сагласно решењу о одређивању притвора истражног судије од 29.марта 2013.године .

Р.Ј.који се налазио у бекству терети се као саизвршилац у случају бившег градоначелника Лесковца Слободана Коцића , због сумње да су са још шесторо особа оштетили будзет града за око 100 милиона динара.

Више јавно тужилаштво у Лесковцу подигло је 21. новембра подигло је оптужницу пред Вишим судом у Лесковцу против бившег градоначелника Лесковца Слободана Коцића, бивше директорке градске Дирекције за урбанизам и изградњу Драгане Стошић и још шест лица због више кривичних дела злоупотребе службеног положаја у периоду од 2010. год. до 2012.године.

Поред тога оптужени се терете због омогућавања користи у виду коришћења без накнаде грађевинског земљишта у јавној својини града Лесковца , другим учесницима у тим пословима.

Бивши градоначелник Лесковца Слободан Коцић, бивша директорка Дирекције за урбанизам Драгана Стошић и још сест особа ухапшени су крајем марта и у истражном затвору су провели више месеци .

Судски поступак против оптужених је у току пред Висим судом у Лесковцу.

Коментари / 0

Оставите коментар