Фингирали саобраћајну незгоду у Требињу

Полиција је Окружном тужилаштву Требиње доставила извјештај против два лица из овог града због сумње да су фингирали саобраћајну незгоду, да би наплатили новац од осигуравајућег друштва, саопштено је из требињског Центра јавне безбједности.

Република Српска 30.08.2014 | 15:10
Фингирали саобраћајну незгоду у Требињу

Извјештај је поднесен против лица чији су иницијали Р.И. и Р.Л. из Требиња.

У саопштењу се наводи да је 5. фебруара у 15.48 часова пријављено да се на магистралном путу Требиње - Билећа, у мјесту Жудојевићи, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали аутомобили "југо", којим је управљао Р.И, и "волво", којим је управљао Р.Л.

"Увиђајем је утврђено да постоје основи сумње да се наведена саобраћајна незгода није догодила на начин како су описали учесници саобраћајне незгоде и да оштећења на возилима нису тада настала", додаје се у саопштењу.

У овој години ово је трећи извјештај у вези са фингирањем саобраћајних незгода, с циљем наплате осигуране суме новца од осигуравајућих друштава.

У посљедње двије године, укупно је осумњичено 31 лице за фингирање саобраћајних незгода и документовано је 16 извјештаја о почињеном кривичним дјелу.

 

Коментари / 0

Оставите коментар