СНСД ће доживјети пораз у Бањалуци

СНСД ће доживјети тежи пораз у Бањалуци него на истоку Републике Српске, саопштио је прије пар дана Небојша Радмановић свом уском политичком кругу, рекао ми је извор из врха те странке.

Република Српска 28.08.2014 | 22:50
СНСД ће доживјети пораз у Бањалуци

Према свим истраживањима, СНСД на истоку РС такође стоји катастрофално, свугдје, осим у Зворнику.

То значи да ће СНСД, који је Бањалуци неприкосновен од 1998. године, након 16 љета доживјети потпуни дебакл.

„Радмановићеве оцјене нису ни исхитрене нити плод његове љутње што није ни на једној листи, јер он себи, упркос свим понижењима која је доживио од Милорада Додика последњих мјесеци, не би дозволио да у сопственом политичком кругу показује такву врсту слабости“, каже мој саговорник.

Према његовим ријечима, оне су засноване на релевантним показатељима од којих најважнији каже да у Градском одбору Бањалука ништа не штима откако га је преузео Игор Радојичић.

„Формирале су се двије јаке струје, (Додикова, коју предводи Драшко Илић, и Радојичићева), које се међусобно сатиру и сву пажњу посвећују међусобном рату, док њихови политички противници несметано дјелују и грабе бирачко тијело“, тврди мој извор.

Он још наводи да је посебна прича Слободан Гаврановић, градоначелник Бањалуке, који јесте био избор Радмановића и Радојичића, „али се дистанцирао од свих и води своју политику у којој нема времена за странку“.

„Гаврановић је свјестан да ће га Додик одмах након избора смијенити, како год они завршили и неће ништа да ради за СНСД“, тврди овај високи функционер највеће владајуће странке.

Он истиче да је због свега наведеног „Радојичић у агонији, али ништа не успијева да ријеши“.

„Додик је испалио причу да ће Радојичић бити премијер, што овом није помогло, а донијело је сукобе унутар владајућих странака, јер се ДНС побунио и жестоко су реаговали. Недељко Чубриловић је звао на све стране, пријетио“, каже мој саговорник.

Он још каже да је и у ДНС-у невесела ситуација, јер у тој странци процјењују да ће доживјети пад на изборима и да су њихове наде о расту броја мандата, након октобра, тек мртво слово на папиру.

„ДНС је повукао неколико лоших потеза, врло лоше су изашли из приче о кандидату за члана Предсједништва, а нису задовољни ни коалицијом коју су направили. Уз то, Додик их јавно понижава присвајајући мјесто премијера за СНСД, а ДНС је управо на обећању о тој позицији имао намјеру да гради кампању. Сада су пропали кроз танак лед“, каже мој саговорник.

Према његовим ријечима, у ДНС-у су веома нервозни и због сазнања да ће у јавности ускоро да освану афере у којима су главни актери њихови водећи људи, прије свих Марко Павић и Недељко Чубриловић.

„До сада су се ДНС-овци вјешто крили иза Додикових леђа, користећи ситуацију у којој је он главна мета опозиције. Информације о томе да је тој причи крај додатно су отежале односе са СНСД-ом“, тврди мој саговорник.

На моје питање колико социјалисти могу мандата направити на наредним изборима, лаконски је одговорио: “Маскимално два, ако им се посрећи“.

 

СлободанВасковицБлог

Коментари / 62

Оставите коментар
Name

Србин Добој

28.08.2014 06:30

Живи били па видјели СНСД побједује у Б.Луци

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

28.08.2014 06:31

Црвени по шавовима пуцају!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

социјалистима

28.08.2014 06:36

Рука руци ма смо супци

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

28.08.2014 06:36

Бозе, не могу да вјерујем да сви толико омаловазавају народ и његову памет. У БЛ це дозивјети дебакл не зато сто је народ паметан и види ста лопови раде него ето из разлога сто су се завадиле неке двије струје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

28.08.2014 06:41

СВЕ ЈЕ ТО ЗА ЗАТВОРА СНСД ДНС И СП СВЕ СУ ПОКРАЛИ и НЕ ЗНАМ КО ЈОС МОЗЕ НАСЈЕСТИ НА ЛАЗНА ОБЕЦАЊ ТИХ МРАЦНИХ ЉУДИ ОПОЗИЦИО ДО ОСЛОБОДЈЕЊА И ПРОГЛАСИТЕ ПРАЗНИКОМ 12 ОКТОБАР

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

28.08.2014 06:43

Само су социјалисти гори од ДНС...они су дно дна,не рацунајуци ове Сесељеве,који и онако не постоје...Који је то скуп интересдзија и увлакаца...Од њих 99% нема појма ста су социјалисти и за ста се боре...Али се знају прикљуцити великима и као лесинари грабити остатке од великих звјери из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

28.08.2014 06:45

Новинар Бакир Хаџиомеровић у политици, новинар Небојша Букановић у политици, Васковићу и ти ћеш у политику само да стигнеш предходну двојицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

28.08.2014 06:48

Доци це вријеме кад це ови из СНСД сами измедју себе оптузивати неце им зато требати опозиција много су се накрали па неце моци равномјерно подијелити

ОДГОВОРИТЕ
Name

папагај

28.08.2014 06:50

Док Додикова странка има пара (а има их ко пљеве) - ДЕМОКРАТИЈА НИЈЕ СКУПА! Требали би људи у РС напокон схватити да је Додик ХОМО ДУПЛЕX, а његова странка ДИСО ЛУЦИЈА:::

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тенкова

28.08.2014 06:57

Добро се добрим враћа а зло знасе, тако и Додик и његовој екипи, ако Бог да. Зао ми је само што је српски народ мислио да је он стварно нека будућност за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

28.08.2014 06:57

Додик це проци исто као Тадиц у србији.Свима нама се попело на врх главе да гледамо како господа запосљава своју дјецу на лазираним конкурсима,афере теске милијарде за које нико не одговара,затварање фирми и прогоне радника док судови и накарадни инспекторати суте,затаскавање убистава док полиција гања сеоске кокосаре и јајаре...Мислим да је досло врјеме да ово постане правна дрзава а не приватно власниство појединих моцника или слободно моземо купити прње и селити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

28.08.2014 07:11

Кад ударе паре у главу изгубе се све границе,вриедности се обрну и ето ти пропасти.Кога је од њих брига за јадни народ!Е,сад ће народ рећи задњу:доста нам вас је више,над силом је сила правда!А правду хоћемо!Сви ћете у октобру пут под ноге,па у затворе,нељудски изроди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

28.08.2014 07:20

Дао Бог да видимо крај овој ненародној, бахатој и осионој власти, а ја зивим за дан када Бају воде на робију а од његове странке нема ни с.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

28.08.2014 07:22

Дотрајала роба(снсд савеза)- ИСТЕКО РОК ТРАЈАЊА!!!Кад се распадају у Бања Луци шта ће тек бити на истоку и у семберији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

28.08.2014 07:35

Истини на вољу, Рашо није ништа слагао, већ рекао живу истину, јер је овај насилни, растрошни и лоповски режим додијао свим девластираним и пониженим грађанима Републике Српске. Како је могуће да Баја БОМБАШ има толику имовину? а као Предсједник Републике Српске нас је свугдје обрукао са својим насилним и алапљивим поступцима, стога поштовани грађани-бирачи добро размислите, јер нам нема живота поред таквог прождрљивца и насилника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урбан БЛ

28.08.2014 07:44

Градјани Бања Луке су образованији,висе разлицитих медија прате,а и цују по граду ста се прица о сваком појединацно од политицара,за разлику од људи који зиве на селу и немају бас времена да се замајавају са тим глупостима сто нам сервирају ови СНСД-ци.И нама је пуно тезе продати оне будалестине сто дају на РТРС.То су будалестине за старије особе из руралних подруцја који слијепо вјерују дневнику у пола осам.Валда им је тако опран мозак од Титовог времена.Знају ово и у СНСД па су ставили Радојицица као "модернизатора",младјег лика на цело БЛ одбора.А он цовјек без боје,укуса,мириса...Ваздух,ниста,нула...Преуморни су од свега,истекао рок...готово је са СНСД-ом....А и теско је брате људима који мисле главом продати ове прице сто Додик прица...Ма дајте молим вас није ово 18 вијек да нас пласите Турцима и Аустро-Угарском...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

28.08.2014 07:56

Па добро ово су већ познате ствари које се и очекују у октобру али ово само показује каква је ситуација унутар владајуће партије и да и они постају свјесни да их очекује пораз

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

28.08.2014 07:56

Радмановић открива тајну коју већ знају и врапци на грани, свеукупно понашање најодговорнијих чланова СНСД,односно актуелне власти, довело је до тога да је пораз неминован, не само у Бањалуци, него уопште у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

28.08.2014 07:59

Као и у 90% општина.. :) Тадић нови председник Републике Српске!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

амадеус

28.08.2014 08:22

Каже како сијес тако ћеш и позњети. А ти Радмановицу сјети се србина полицајца који те обавестио о криминалу и шверцу преко тог прелаза у питању је милионски шверц цигарета и подршка хрватском генералу Готовини. Као члан Пресједниства из реда Срба шта си учинио и подузео у вези тог криминала и шверца ето речи јавности, осим што си све сакрио под тепих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријан

28.08.2014 08:25

Што је баби мило то јој се снило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

28.08.2014 08:30

Радмановицу сад кад би могао сад би ти промјенио странку..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

28.08.2014 08:30

расуло је оцигледно.смјењују нацелника лактаса.одбор сокоца,радмановица избацили а доносио велики број гласова.пљацка на све стране.готово је са њима крај безнада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мр. С

28.08.2014 08:38

Ово Додик узима лопатом,исто као и Изетбеговиц, Цавиц, Лгумдзија... Народ је тотално огуглао на све, на изборе вец годинама излази фамилија политицара и радници фирми које су у власниству истих, и њихове родбине. Нема нама помоци... Опасно смо негдје ограисали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

28.08.2014 08:42

Није ни цудо сто пуцају по савовима ста су с е радили у претходном периоду. Ако они сто их замјене буду паметни, цитаво руководство снсд-а це заврсити у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сава

28.08.2014 08:57

НЕ само у Бања Луци, вец у свим градовима, могуцност је велика и у Лактасима. Ко јос гласа за црвену банду, сем људи којима су дали посао, и криминалци, а тих је веома мало, у односу на нас незапослене омладинце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тачно

28.08.2014 08:57

ПОБЈЕЂУЈТЕ ГДЈЕ ХОЋЕТЕ , ИСТОК ЈЕ УНИШТЕН И КО ГОД МОЖЕ ОДЛАЗИ . КОЈА БУДАЛА МОЖЕ СВЕ ОВО ПРЕЖИВЉАВАТИ . НЕПРАВДА ЈЕ ДОШЛА ДО ВРХУНЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

28.08.2014 09:18

Они су већ пали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОГИКА НА НУЛИ

28.08.2014 09:38

хвЛа Радмановићу открио си топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небитан

28.08.2014 09:53

СНСД се и у Зворнику сакрио у мисју рупу, опет це силним парама покусати да преваре и купе народ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

28.08.2014 11:27

А поред таквих изјава, мора да те Амери цувају!? Мало цудно да зивис само 20 метара од њиховог Конзулата! хххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он...

28.08.2014 11:33

Ради гу*а.. Ко први крене лајати мозда и сацува несто! А зато је он пристао на онај стан од 300 м2! Сад мозда добије 1200 м2 од оног сто га плаца! ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин-рс

28.08.2014 11:49

И да ниси то прицао јасно се види да СНСД губи компас и подрску народа! Вријеме је за промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.08.2014 12:06

Освета губитника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

уна

28.08.2014 14:02

Ханс Крисијан Васковић добио хонорар па засукао рукаве и латио се пера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

која истраживања

28.08.2014 14:03

Да чујемо која истраживања и која то релевантна агенција каже? Нека истраживања, неко рекао, ја чуо, он у тајним разговорима пренио ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

охо

28.08.2014 14:06

Оних 10-ак изманипулисаних једника митингаша од јуче, данас су се вратили на положај уз рачунар. Фуј одвратно, па барем се потрудите имати који креативнији коментар него сваки исти ко јаје јајету, више сте и сами себи досадили Дроњак и дружино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

wили

28.08.2014 14:08

Ко заокрузи за Додика рука му се осусила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

28.08.2014 14:13

СНСД у изборе води РАЈКО РАДОВАНОВИЦ мали дзепарос из Лактаса који це тек одговарати за своје лоповлуке у Бањалука Филму ..Гласу Аквани .. РТРС-у ... Сакрива се иза ледја свога сефа, али као све пацове поплава це избацити на поврсину ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово Семберија

28.08.2014 14:14

Наравно да су пукли. Само погледајте на АТВ разлику за Босица и јасно је какво народ има мисљење о овој власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

28.08.2014 14:44

Пола гласова у Крајини и пола у остатку Републике Српске и Додик остаје на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

можда

28.08.2014 15:31

С њима на листи можда би мало пали, овако, вјероватно најбољи резултат у историји је пред СНСД. Опозицију ће демолирати а онда им остају само Шојић методе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

28.08.2014 15:33

Ама дебакл има да дозивите у свим опстинама и градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

28.08.2014 15:49

Нису проблем они сто це пасти, пао је народ, нема ни за хљеба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дунга

28.08.2014 16:04

Е мој ти "Јово Семберија" јадан и ти ако вјерујес анкетама које се проводе на интернету..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

28.08.2014 16:10

Изгледа да су властодршци осјетили да брод тоне и већ се сналазе и спаљивају доказе. Видјеће се послије октобра колико је стварно дуга рука правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаците црвени

28.08.2014 16:30

Кмеееее, кмеееее... Ста је мисеви, пада пораз теско.... о како це тек да вас боли кад ове Лактаске сељацине буду најурене из Бањалуке у своја села. Нека иду да ору њиве. Мрссссс

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицак

28.08.2014 18:33

Васке је баба Ванга, опста свезналица

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

28.08.2014 19:13

Сада це СНСД-еовци похрлити у ове друге партије. А ови фукараси це их примити да би омасовили своје странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКИ

28.08.2014 20:45

Прпа

ОДГОВОРИТЕ
Name

слободна република

28.08.2014 21:39

Дроњка за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

29.08.2014 04:55

И треба треба ици лопови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

29.08.2014 06:39

Људи шта се бринете, сви ће се они ухљебити у некој опозиционој партији, добити положаје, избјећи одговорност. То је, ти мени ја теби. Лако ће они, не знам шта це мо ми јадни народ, и досад су се они продавали, нису џаба по десет петнаест година на власти. Ако му Додо не да положај, Радмановић ће прећи у другу странку...., зар је важно која је партија , важно је да остане у фотељи. Ови ће га једва дочекати да би доказали Доди да је на дну. Будимо бар некада паметни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалукаборик

29.08.2014 07:10

Неце ли дати Бог. Згадили сте се сваком нормалном и поштеном грађанину, такви вас неће опет наградити да јашете још 4 године

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОШ КОШ ХОЋЕМО ЈОШ

29.08.2014 08:12

А КО СУ ТО ЦРВЕНИ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И ИМА ЛИ РАЗЛИКЕ У ЈАВНОМ И ТАЈНОМ ДЈЕЛОВАЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разуман

29.08.2014 09:08

Надам се да нисте плаћени да остављате овакве коментаре, јер када додју ти ваши сто их зовете, опет ћемо се вратити у 90-е....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

29.08.2014 11:23

Готови су и Додик и СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

29.08.2014 13:26

Нека и гори додју, али само да ове висе не гледам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманист

29.08.2014 13:58

Васковићу ти све видиш и чујеш,само не оно што би трбао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманитарац

29.08.2014 14:05

Васковићу,доста измишљотина и рекла казала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

30.08.2014 10:10

Неки ове сподобе на власти зову црвеним. Нису они ни црени ни плави, они су криминалци и ништа друго. Идеологија црвених је нешто сасвим друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики мецава

30.08.2014 19:30

главни баја остаце без јаја

ОДГОВОРИТЕ