И у тешкоћама биљежимо успјехе

У оквиру обиљежавања славе општине Пале, вечерас је одржана свечана сједница Скупштине.

Република Српска 27.08.2014 | 22:06
И у тешкоћама биљежимо успјехе

Предсједник Скупштине општине Пале Мирослав Брчкало, говорећи на свечаној сједници о периоду између двије славе, нагласио је да и поред тешких услова у којима се налазе све локалне заједнице на подручју Републике Српске, ова општина има бројне разлоге за задовољство, јер послује позитивно.

На свечаној сједници Скупштине општине додјељена су и признања заслужним колективима и појединцима Пала.

Награде су добили хуманитарна организација “Wорлд Висион” за допринос у реализацији многих хуманитарних пројеката на подручју општине, Гусларско друштво “Старина Новак” за очување традиције и општински одбор Црвеног крста Пале за несебичну помоћ становништву угроженом од поплава јер су организовали низ хуманитарних активности.

Награђена је и Мира Каблар за допринос у афирмацији спорта, Владимир Станишић као оснивач сајта “Палелајв”, као и Драгомир Јовановић за допринос развоју образовања на подручју општине.

Општина Пале сутра ће ломљењем славског колача, пригодним културним програмом, као и полагањем вијенаца погинулим борцима отаџбинског рата на централном спомен обиљежју обиљежити крсну славу Успење Пресвете Богородице.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гост

27.08.2014 21:23

Одговоран и коректан политицар! Особа која заслузује повјерење на изборима!

ОДГОВОРИТЕ