Шоу Бијонсе, награда за Мајли!

Додела МТВ награда као и увек привлачи много пажње што публике, што медија, што самих учесника. Поред прилике да се представе у екстравагантим, а понекад и шокантним креацијама, додела МТВ награда је
прилика да се сумирају утисци и доделе награде за најбоље у предходној години.

Забава 25.08.2014 | 18:55
Шоу Бијонсе, награда за Мајли!

Престижну награду за спот године понела је Мајли Сајрус за песму "Wрецкинг Балл".  У конкуренцији су поред Мајли били још и Иги Азалеа и Чарли XЦX , Бијонсе и Јаy З са песмом "Друнк ин Лове", заразни поп феномен "Хаппy" Фарела Вилијамса, и Сиа и "Цханделиер".

Спот који је Мајли донео МТВ награду за видео године предмет је спрдње на интернету од тренутка када се појавио. Њено љујљање на грађевинској кугли за демолирање су многи су имитирали, а убрзо по објављивању спота интернет су преплавиле бројне пародије.

Награда за најбољи хипхоп видео отишла је у Дрејкове руке за песму "Холд Он (Wе'ре Гоинг Хоме)", награда за најбољи видео мушког извођача Еду Ширану, најбољи видео у "женској категорији" припао је Кети Пери, док је награду за најбоље ефекте добио бенд ОК Го за "Тхе Wритинг'с Он тхе Wалл".

Општи утисак ја да је Бијонсе својим наступом спасила шоу. Она је наступила на пред сам крај шоуа који је многе разочарао, у једноделном костиму са кристалима. На бини у једном тренутку се појавио и њен супруг репер Џеј зи са њиховом ћеркицом Блу Ајви. Упркос све чешћим наводима медија да се разводе најпопуларнији пар шоу бизниса пред свима присутним и више милона гледалаца крај малих екрана сочно су се
пољубили на бини а Бејонсе је свом супругу изјавила љубав.

Додерли награда као и обично присуствова је велики број светских звезда, али највећу пажњу фотографа на црврном тепиху привукла је Ким Кардашијан која је дошла у друштву млађих сестара.

Коментари / 0

Оставите коментар