Северина расплакала краља бакра

Милан Поповић није успео да сакрије сузе док је причао о раздвојености од сина.

Србија 25.08.2014 | 14:15
Северина расплакала краља бакра

Краљ бакра, како су га медији називали док се забављао са певачицом Северином Вучковић, одговарао је на питања новинара загребачког "Јутарњег листа" и није издржао да не заплаче.  На питање како се осећа после годину дана битке за дететом, Милан је одговорио у стилу Северинине песме "Шта ме сад питаш шта ми је".

- Да ли сам љут и бесан, разочаран мајком нашег детета, Северином? Или сам само тужан због тога што чини све да бих био што мање с нашим дететом? Не знам… Само знам да моји сусрети с малим Александром и његове ручице којима ме загрли и када каже 'мој тата', избришу све остале емоције… и ја видим само светло у лику свога детета које избрише све ружне ствари…Он је такође рекао да није он крив што суђења трају већ годину дана, и да само жели да сина виђа чешће.

- Тражио сам да ми се допусти да сина виђам два пута месечно по пет дана. Ствари су јасне. Ја углавном живим у Београду, а наш син с мајком у Загребу. Сада израчунајте колико ће заиста трајати и како ће изгледати ти наши сусрети. У петак ујутро из Београда ћу допутовати у Загреб, проћи тих 440 километара, преузети Александра, па се вратити с њим у Београд. Практично ћемо изгубити један дан на путу, провести суботу заједно, а потом у недељу га опет возим мајци у Загреб. Због тога што живим у другој држави, то није добро решење за мало дете. Не знам шта да вам кажем. Да будем са сином најважније ми је у животу, и све ћу испоштовати, али ми је жао што мајка мог детета чини све да проведем што мање времена с њим. То није добро ни за њега.А онда се и нашалио мало.На питање, зашто су се ствари око старатељства толико закомпликовале, он је одговорио анегдотом.

- Дишпет - каже кратко. - Нашалио сам се јуче у апотеци када сам ишао да купим неке лекове за Александра јер је прехлађен. Провели смо још део дана заједно на броду и било је прекрасно. Мали је с баком, Северинином мајком, овде у Сплиту па сам и ја неколико дана у Марини Каштела како бих сину био што ближе. Возили смо се бродом, што Александар, татин син, обожава. Дакле, купио сам те лекове, а када ме апотекарка питала требам ли још нешто, нашалио сам се на свој рачун и упитао имају ли таблете против дишпета за одрасле особе.Иначе, док је боравио у Сплиту много родитеља му је прилазило на улици, говорећи да издржи.

У овом интервјуу краљ бакра је споменуо и цифру коју лепа Сплићанка добија као месечну алиментацију, а то је 15.000 куна. Поповићу није јасно како цифра новца на суду расте, а време које би требало да проведе са дететом се смањује.- Па, погледајте парадокс да плаћам вероватно највишу алиментацију у Хрватској (15 хиљада куна месечно), а непрекидно ми смањују време које желим да проведем са сином. Богу хвала, имам успешан посао и добро зарађујем.

За време Филмског фестивала у Сарајеву, мали Александар је био прехлађен, али Севе ипак није желела да он остане код оца.

- Александар је био код мене у Београду преко викенда и био је мало прехлађен. Северину сам замолио да продужимо још један дан његовог боравка код мене док мали потпуно не оздрави, па да га онда довезем код ње. Није пристала и ја сам Александра довео у Сплит, она га је преузела и након два сата отпутовала на Сарајево Филм Фестивал. Боли ме то што се мени као оцу ускраћује време са сином, а он те сате и дане није ни с мајком, него с дадиљом или баком, јер мајка, очито, има много друштвених обавеза. Док је била на Светском фудбалском првенству у Бразилу, молио сам је да три дана будем с дететом, али није хтела. И опет је мали био с дадиљом, а ја сам чекао 'свој термин'.А затим се осврнуо и на њихову везу. Како каже, ни он ни Северина нису желели да се одрекну каријера, а о браку није било ни помена као што су медији писали.

-  Северина и ја никад нисмо живели заједно - каже Милан. - Нашу везу је најједноставније дефинисати као везу младића и девојке или, како ви кажете, цуре и дечка, што помало смешно звучи с обзиром на наше године. На почетку везе рекао сам Северини како се не плашим брака, али да желим са женом с којом ћу се венчати да живим барем годину дана. Брак је озбиљна ствар, и за мене је светиња. Хоћу да знам каква је, заправо, та жена с којом ћу засновати породицу и живети до краја живота. Имао сам својих пословних обавеза, а ни Северина није хтела да запостави своју естрадну каријеру, па смо се састајали повремено, када бисмо ухватили неколико дана које можемо дац проведемои заједно. Нисмо живели заједно, нисмо се верили, а камоли планирали венчање тако скоро, како су медији најављивали.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Луксуз

25.08.2014 13:06

Знао си ти добро ко је Северина, прије свега свако данас прица оно сто њему одговара ,нико неће да призна грешке ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

25.08.2014 13:17

Северину пошаљи на моју адресу и ја ћу да рјешим проблем заборавиће и тебе и њега па онда уживајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

основна скола

25.08.2014 20:55

Па ова је једва основну сколу заврсила а извлаци паре и прави будалом "краља бацра" . Само се питам откуд овоме оваквом толико богаство. И њему оцигледно недостаје пола мозга цим је био са оваквом. Насла крпа закрпу. Узгред да поменем да требате видјети узиво њу. Мрсавица са ногицама као у пинокија,висока метар и зилет. Не би се нико окренуо за њом али новинари направисе од ње да је неко. И ста од ње оцекиват него да му не да дијете док снима сведске акционе филмове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњен

25.08.2014 22:36

Да је њему стварно стало да проведе сто висе времена са сином,он би вец у цетвртак навеце био у Загребу,узео собу у неком хотелу,или мозда изнајмио куцу/стан-има пара. И онда у петак ујут покупи дјете и у золоски врт,Максимир,кино итд. А не да га воза горе-доле по аутопутевима. Мозда хоце да показе сину коју макину од кола тата вози?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миховил

26.08.2014 06:55

Не знам само шта је видио на њој, послије оног видео урадка на броду, ја је ни пољубио не би а камо ли дијете да имам са њом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњола

26.08.2014 07:42

Немам појма о којем се господину ради али дефинитивно није требао чачкати мечку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

медо брундо

26.08.2014 12:18

Жао ми је брата рођеног. Плачем због његове наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бице

26.08.2014 14:36

питање: па тата, ниси знао да је мама снимала порнице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

з.глисиц

26.08.2014 17:23

Мој Милане а засто теби да буде боље него мени. Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ