Народ ће а не СНСД реструктурисати власт

Реагујући на изјаву предсједника републичког парламента Игора Радојичића да ће актуелна владајућа гарнитура након предстојећих избора ући у реформу владе у којој ће се створити амбијент да се на много озбиљнији начин говори о привреди, економији... шеф Клуба посланика СДС-а у НС Републике Српске Вукота Говедарица, подсјећа Радојичића да је СНСД 9 година на власти у Српској, и да су за све то вријеме, привреда и економија на стакленим ногама.

Република Српска 23.08.2014 | 12:30
Народ ће а не СНСД реструктурисати власт

Иако је СНСД увјерен у побједу на предстојећим парламентарним изборима, и у свом маниру, крајње осионо, даје изјаве за медије у којима то потенцира у стилу великог “газде РС” и “баје” шеф Клуба посланика СДС-а у Скупштини Српске Вукота Говедарица каже да народ не заборавља, и да је итекако свјесан прилика у којима живе, те да ће то показати на изборима. Неће СНСД, већ народ, реструктурисати власт, истиче Говедарица, и подсјећа.

“Република Српска у својој историји биљежи највећу незапосленост. Република Српска у својој историји има највећа кредитна задужења која су за ових девет година порасла готово 4 пута. У Републици Српској по први пут имамо више пензионера него радника” напомиње Говедарица.

Јасно је да су теме као што је привреда и економија у првом плану сваког ко је на власти, али, да ли је то случај са актуелном гарнитуром у Српској, пита Говедарица.

“Ко то данас може да вјерује СНСД-у када говори о опоравку привреде, када је практично јасно да је СНСД уништио привреду и економију, која је данас на стакленим ногама? И Додик, и Радојичић, и било који други високи функционер СНСД-а је показао како води РС” каже Говедарица.

За све то вријеме, каже Говедарица, СНСД манипулише, и грађане увјерава да им је добро, и да је стање у земљи задовољавајуће, док истовремено, перспективу у земљи не виде они који су нам најпотребнији – образовани, млади људи.

“Заборавио је господин Радојичић да данас млади одлазе из Републике Српске, и да је сваки десети грађанин већ напустио Српску и отишао у потрази за бољим животом”, напомиње.

Да нас, поред осталог, актуелна власт свакодневно чашћава и лошим примјерима непотизма, указује Говедарица и истиче да је и супруга Игора Радојичића помоћник министра финансија у Влади Републике Српске.

БН ТВ

 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Дејан

23.08.2014 10:40

Тако је Вукота. Њих треба подсјетити али не ријецима, вец оловком на папиру 12.10. Мора им се стати у крај. Овај коров морамо исцупати из коријена и бацити заједно са бусеном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јустице

23.08.2014 10:42

Па ко им сада да глас, треба му мозак реструктуирати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е,ти је...

23.08.2014 10:44

...сигурно нећеш реструктуирати...говедо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

софа

23.08.2014 10:49

Не мозете да се помирите да це опет СНСД побиједити на изборима и једино вам је остало да блатите и пљујете по људима. Мислим да ово стварно нема смислс и да није коректно.Па људи свако има право да гласа за кога хоце па ево сад цемо имати прилику па бајмо.Народ је и просле изборе изабрао СНСД па нека бира и сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

23.08.2014 10:57

Уколико би ови остали на власи отишло би још 20% младих јер ми млади не видимо перспективу у садашњој власти..!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

23.08.2014 11:07

Кратко и јасно. Браво Вукота! Игор Радојићић се добро наклепао за тих 9 година. У његову касу су се само по основу редовних плата и доприноса њему и његовој жени, слиле стотине хиљада марака. Полтрон који је нашао себе у бандитском систему корупције и криминала, у нечему што се на Балкану потпуно погрешно зове политиком. "Инжењер" који се својом струком никада није бавио. Ексера не зна закуцати, тај "инжењер". Али се ексер може закуцати у маглу коју је зајено са Шпирићем, Радмановићем и Додиком, установио у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста је са ДНС?

23.08.2014 11:15

ДНС је највеци губитник ових избора. Изгубили су два посланика која су дали Сукалу и Дјурдјевицу, изгубили су кандидатуру за цлана Предсједниства коју им је отео СНСД, а сада им Радојициц поруцује да неце добити ни обецано мјесто предсједника Владе РС уколико побједи СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

23.08.2014 11:20

А шта су ови црвени до сад радили ако мисле ући у реформу владе послије избора. Сами себи дају аутоголове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тупко

23.08.2014 11:29

Невјwроватно ста је цовјек изговорио, Игор. Јос се нада побједи. Страсно. Јел стварно могуце да они не виде у каквој сутуацији је овај народ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

23.08.2014 12:16

9 година су на власти, 9 година им ваља оваква влада и сада као ће то да мијењају. Причају о привреди и економији јер су од СДС-а чули да ће они то да побољшају. Они сами ни не знају шта у РС не ваља. Допустили су да млади одлазе из државе, да нам је то једини циљ, девет година на тпују и сад као реформа . Боже сачувај. Надам се само да ће након избора на власти бити људи попут Говедарице, јер нас само такви могу спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

23.08.2014 12:37

ЗА САДАСЊУ ВЛАСТ ЦЕ ГЛАСАТИ ГРАДЈАНИ КОЈИМА ЈЕ ДОБРО И КОЈИ СУ ЗАДОВОЉНИ СТАЊЕМ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ЗА ОПОЗИЦИЈУ ЦЕ ГЛАСАТИ ГРАДЈАНИ КОЈИМА НИЈЕ ДОБРО И КОЈИ НИСУ ЗАДОВОЉНИ САДАСЊИМ СТАЊЕМ У ЗЕМЉИ... НЕКИ ГРАДЈАНИ НЕЦЕ ИЗАЦИ НА ИЗБОРЕ, ЈЕР НЕ ВОЛЕ ДА ГЛАСАЈУ. АКО ПОСМАТРАМО СТАТИСТИКУ НА ОСНОВУ НАВЕДЕНЕ ЛОГИКЕ КОЈА ЈЕ ЈАСНА, НА ИЗБОРИМА ТРЕБА УБЈЕДЉИВО ДА ПОБЈЕДИ ОПОЗИЦИЈА. АКО ОПОЗИЦИЈА ИЗГУБИ ИЗБОРЕ, Е ОНДА ОПОЗИЦИОНИ ЛИДЕРИ МОРАЈУ ЗАУВЈЕК ДА ОДУ ИЗ ПОЛИТИКЕ... ТО ЈЕ ЛОГИКА ДЕМОКРАРИЈЕ... ОВО ЈЕ ДОБРОНАМЈЕРНА ПОРУКА ТАДИЦУ, БОСИЦУ И ИВАНИЦУ ДА КОНАЦНО МОРАЈУ ДА НЕСТО КОНКРЕТНО И ПЛАНСКИ ДА УРАДЕ. "ЛОПОВИ КОЈИМА СУ ЗАНДАРИ НА ТРАГУ СПРЕМНИ СУ НА СВЕ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

23.08.2014 12:48

СНСД сигурно излази на изборе с паролом: " Обецавамо да цемо се уозбиљити"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симпатија

23.08.2014 13:06

Овај СНСД ми је некако симпатичнији кад лупетају о српству (о којем немају појма), некако сам већ навикао, а ово лупетање о економији, пред изборе ме некако много више нервира, па, кога то они у здрав мозак??! Девет година ја чекам да се нешто промијени, да и ја добијем макар приближан посао мојој факултетској дипломи (државни факултет, Унивезитет у БГД, при том није астрофизика, већ хемија!), а не да радим у бутику. Како вас није срамота?!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

23.08.2014 17:16

Можда су ноге стаклене али су ипак ноге.

ОДГОВОРИТЕ