Послије Марија, стиже и Ето!

Како преносе медији на Острву, вицешампион Енглеске Ливерпул понудио је једногодишњи уговор Самјуелу Етоу.

Фудбал 22.08.2014 | 13:12
Послије Марија, стиже и Ето!

Легендарни Камерунац (33) наступао је прошле сезоне за екипу Челсија, а током лета као могуће дестинације сјајног центарфора помињали су се клубови из Европе, САД, али и Блиског истока.

Екипа са Енфилда би тако у истом дану могла да добије два велика појачања у нападу, пошто је трансфер Марија Балотелија из Милана практично готова ствар.

Менаџер 'Црвених' Брендан Роџерс напомињао је да жели додатно да ојача напад, после одласка Луиса Суареса у Барселону, али је мало ко очекивао, после уговореног посла са 'росонерима' (16 милиона фунти), да уследи понуда и ветерану из Камеруна.

Некадашњи нападач Реала, Маљорке, Барселоне, Интера, Анжија и Челсија жели да остане у Премијерлиги, превасходно у некој од лигама 'Петице', пре него да се упути на неку егзотичну фудбалску локацију.

Осим тима са Мерсисајда, претходних недеља се спекулисало да су и Евертон и Ајакс заинтересовани за Етоа, али се чини да је пресудила понуда Ливерпула од 93 хиљада евра недељно, плус бонуси, била довољна да га убеди да обуче црвени дрес.

Уколико се оба посла реализују, Ето и Балотели ће по други пут играти заједно, после успешне сарадње у Интеру – када су стигли до трипле круне.

Да подсетимо, Енфилд је овог лета напустио Луис Суарес, који је отишао у Барселону за 72 милиона евра, а у међувремену су дошли, између осталих, Адам Лалана и Рики Ламберт из Саутемптона, Емре Џан из Леверкузена, као и српски репрезентативац Лазар Марковић из Бенфике.

Коментари / 0

Оставите коментар