Ивана Шпановић 3. у Стокхолму

"Задовољна сам, јер сам успела да сачувам другу позицију. Што се тиче самог скакања, нисам се осећала баш најбоље, међутим, имаћу довољно времена да се одморим и спремим за финале које ме очекује 28.августа у Цириху", рекла је српска атлетичарка.

Остали спортови 22.08.2014 | 11:20
Ивана Шпановић 3. у Стокхолму

Српска атлетичарка Ивана Шпановић освојила је вечерас треће место у скоку у даљ на митингу Дијамантске лиге у Стокхолму.

Европска вицешампионка из Цириха скочила је 6,61 метара у изузетно јакој конкуренцији и освојила нове бодове у свеукупном пласману Дијамантске лиге.

"Задовољна сам, јер сам успела да сачувам другу позицију. Што се тиче самог скакања, нисам се осећала баш најбоље, међутим, имаћу довољно времена да се одморим и спремим за финале које ме очекује 28.августа у Цириху. Гледајући распоред бодова, верујем да ће скок у даљ бити једна од најзбудљивијих дисциплина на самој завршници и биће то борба за ''дијаманте'' до последњег скока", изјавила је Шпановићева, а преноси прес служба српске рекордерке.

Прво место у Стокхолму освојила је олимпијска и светска шампионка, Американка Тијана Бартолета, фантастичним скоком од 6,98 метара, док је другопласирана европска првакиња, Францускиња Елоиз Лесур, скочила 6,94 метара.

У укупном пласману Дијамантске лиге Бартолета има 12 бодова, Шпановић осам, а Лесур седам.

Коментари / 0

Оставите коментар