Андерлехт зове Јоргачевића

Бивши репрезентативац Србије је недавно раскинуо уговор са Ерчијеом и помиње се као решење за резервног голмана шампиона Белгије.

Фудбал 22.08.2014 | 10:23
Андерлехт зове Јоргачевића

Једног Србина из Андерлехта тражи пола Европе, други је постао вишак, а трећи би ускоро могао да дође. Александру Митровићи у Луки Миливојевићу (ако не оде у наредних неколико дана) би ускоро требало да се придружи Бојан Јоргачевић.

Бивши репрезентативац Србије је најновија жеља белгијског шампиона. Наиме, пошто је Силвио Прото недодирљив на голу, резервни чувар мреже Томаш Камински је напустио клуб јер жели да оде негде где ће имати минутажу, а тренутно је најближи Мехелену. Тако се Андерлехт бацио у потрагу за голманом. Поребна им је алтернатива за Протота и у први план је искочило име Бојана Јоргачевића. После неуспешне једногодишње епизоде у Турској, Јоргачевић је недавно раскинуо уговор са Ерчијеом из Кајзерија.

Тренутно је слободан играч и Андерлехт у њему види јефтину варијант за алтернативу Протоу. Јоргачевића цене у Белгији где је са успехом бранио за Гент и Бриж, тако да се у Андерлехту надају да ће за релативно мале паре добити голмана на кога могу да се ослоне.

Коментари / 0

Оставите коментар