Полицајац исјечен флашом по глави

Полиција је ухапсила власника дискотеке "Амадеус" у Рогатици Славка Н. и његовог малољетног сина Д. Н. (17) због сумње да су напали полицајца и расјекли га флашом по глави, потврђено је у полицији.

Република Српска 22.08.2014 | 09:27
Полицајац исјечен флашом по глави

У Центру јавне безбједности Источно Сарајево рекли су да је током интервенције у дискотеци "Амадеус", која се налази у Равногорској улици у Рогатици, дошло до напада на полицајца И. М. од стране малољетника и његовог оца.

Према незваничним информацијама, један од њих двојице је  полупаном флашом ударио полицајца и нанио му расјекотине по глави.

“У истој дискотеци полицајци су код Б. Њ. из Рогатице уочили пиштољ, за који је утврђено да припада Д. Н., а потом су оца и сина привели у службене просторије. Приликом узимања изјаве Славко је искористио право да не одговара на постављена питања”, рекли су у ЦЈБ Источно Сарајево, наводећи иницијале.

Они су додали да ће малољетник бити испитан уз поштовање законске процедуре везане за његову старосну доб.

Запослени у дискотеци тврде да напад није почињен како је навела полиција и да су све снимиле безбједносне камере у локалу испред овог објекта.

“У дискотеку је у једном тренутку ушло између 15 и 20 припадника јединице за подршку и тражили су да се угаси музика. Кад смо питали због чега, један од њих је почео да псује и рекао да двије ноћи не спава због нас”, рекао је један од радника.

Он је додао да је тада дошло до расправе и да је један полицајац без повода шаком ударио власниковог сина. Поменути радник је навео да када је младић пао на под, други полицајци су га ударали ногама.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Није спавао

22.08.2014 08:04

Сила су ти специјалци. Специјални до те мере да специјалнијих нема. То сто они раде, није радила ОЗН-а и све друге силе пре њих. Сутати, газити ногама цовека који је оборен на земљу, (ако се мозе веровати извору) ма ста да је урадио, пред сведоцима је доказ бахатости и за сваку осуду. Ста тек раде с њим кад неког одведу на "информативни" разговор? Питам се, одакле народу висе икакво поверење у власт и полицију било које врсте. Уосталом з аболе неког сто неко није спавао или није јео десет дана. Како би требао народ да буде бесан, који не спава и не једе како треба месецима, годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивси спwцијалац

22.08.2014 18:56

Никад није онако како се цини. И сам казес ако је вјеровати извору. Ти исти специјалци од којих се сви грозе, иду у ватру и воду кад затреба да би сацували зивоте градјана и.мир. Зато би требало мало висе постовања показати према њима. На крају у рату је спец јединица МУП а показала како се брани отадзбина наравно са свм другим јединицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

праведник

23.08.2014 13:50

Полицајац је након упозорења о прекиду музике у локалу, ударен 2 пута шаком од стране малољетника у 03.20 часова,а након тога погођен флашом у главу од стране малољетниковог оца! И није интервенисала специјала, него јединица за подршку!

ОДГОВОРИТЕ