Расписана потјерница за Милићевим

За Марком Милићевим, који се сумњичи да је 26. јула "мини кантримен" ударио Луку Јовановића, који је потом преминуо, расписана је црвена Интерполова потерница.

Србија 19.08.2014 | 20:04
Расписана потјерница за Милићевим

Расписивање црвене Интерполове потернице значи да ће Милићев бити ухапшен где год буде идентификован.

Министарство унутрашњих послова је саопштило да блиско сарађује с Интерполом како би осумњичени што пре био приведен.

Треће основно тужилаштво раније данас поднело је судији за претходни поступак захтев за одређивање притвора Милићеву.

Током вечери биће саслушано и пет особа, које су кобне ноћи биле с Милићевим. Тужилац је за њих предложио притвор, који је већ одређен таксисти Саши Јанковићу, због помагања после почињеног кривичног дела.

Милићев (33) је у бекству и налази се у Турској, рекао је јуче министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, али како поједини медији данас преносе, њему се и у тој земљи изгубио траг.

Осимњичени Милићев терети се за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, за које је запрећена казна затвора до осам година, као и за непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној несрећи.

Несрећа на Бранковом мосту догодила се 25. јула, када се Лука Јовановић враћао из града са пријатељима кући. Њима се на мосту покварила "лада" и кад су изашли да прегурају ауто у зауставну траку на њих је налетео "мини-морис кантримен".

Возач "кантримена" није се зауставио након несреће, а Лука Јовановић преминуо је дан касније у Ургентном центру.

Како возач, а ни возило нису пронађени наредних дана, отац настрадалог младића Бојан Јовановић протестовао је Бранковом мосту, на месту где му је син убијен.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар