Навијачи више воле Ди Марију, него Хамеса!

Огромна већина испитаних на интернет порталу мадридског Аса сматра да би Аргентинац, којег медији месецима селе у Манчестер јунајтед, требало да има предност у односу на новајлију.

Фудбал 20.08.2014 | 00:00
Навијачи више воле Ди Марију, него Хамеса!

Ипак је то највећи клуб на свету. Навијачи у таквим околностима једноставно постају ужасно размажени. Реал је то. Да, желимо Хамеса Родригеза и не занима нас цена од 80 милиона евра. Али... Да, желимо и Анхела Ди Марију. Присталицама Реала тешко је угодити.

Иако је чак 45.000 њих дочекало најскупље летње појачање на промоцији на стадиону Сантјаго Бернабеу, иако је у наредних 48 сати продато рекордних 345.000 дресова Колумбијца, у Реалу нико нема загарантовано место. А навијачи сматрају би вечерас против Атлетика у мечу за Суперкуп место у стартних 11 требало да заузме баш Ди Марија, чак и ако то значи да Хамес, четврти најскупљи фудбалер у историји спорта, мора да остане на клупи. Чак 26.905 посетилаца мадридског дневника Ас гласало је за Аргентинца у првом тиму. За Родригеза "само" 9.231.

Сјајна рола Ди Марије у пријатељском сусрету са Фјорентином свакако је помогла да се навијачи овако определе. Хамес Родригез се још тражи у Мадриду. На Светском првенству је као плејмејкер Колумбије имао сву слободу код селектора Хозе Пекермана. У Реалу се, пак, тражи и жртвовање зарад дефанзиве.

Али, све ово је само кафанска прича за навијаче. Шпански медији верују да ће Анћелоти на терен извести следећу тројку у везном реду – Ћаби Алонсо, Тони Крос, Лука Модрић. Ни Ди Марије ни Хамеса. Преостаје нам само да будемо стрпљиви и сачекамо 22 сата када ћемо и сазнати стартне поставе.

Коментари / 0

Оставите коментар