Суарес: Обећавам, нећу више уједати!

Нови фудбалер Барселоне Луис Суарес поручио је навијачима каталонског клуба да не брину и обећао да да никада више неће угристи проитивничког играча.

Фудбал 19.08.2014 | 23:45
Суарес: Обећавам, нећу више уједати!

Уругвајац је у уторак званично представљен на ’Ноу Кампу’, а на конференцији за медије говорио је о очекивањима и дебију за клуб.

ФИФА је казнила Суареса са четири месеца суспензије због тога што је на Мундијалу у Бразилу угризао Италијана Ђорђа Кјелинија. Казна му истиче 25. октобра, а дан касније је меч против Реала на Сантјаго Бернабеу.

"Немојте да бринете, неће се поновити. После тога сам био веома депресиван. Психолог ми је рекао да морам са свима да се суочим и извиним. Казна је таква и мораћу да је прихватим као професионалац. Имам два месеца да се припремим, надам се да ћу бити на располагању тренеру за меч против Реала", рекао је Суарес на промоцији у Барселони.

Он је у дресу новог клуба дебитовао на традиционалном Трофеју Ђоан Гампер на утакмици против мексичког Леона, коју је Барселона добила са 6:0.

"Годинама сам сањао да играм за Барселону и сада ми се сан остварио. Мислио сам да се то никада неће догодити. Ценим поверење председника и тренера, као и људи који су јуче дошли да ме поздраве. Било је спектакуларно и узбудљиво. Осећај играња на Ноу Кампу је невероватан", додао је уругвајски фудбалер.

Један од потпредседника Барселоне Ђорди Местре открио је да је трансфер Уругвајца коштао 81 милион евра, иако се спекулисало се да је каталонски клуб платио Ливерпулу 95 милиона.

"Желим да клубу донесесм велике ствари. Нејмар и Меси су сјајни, дивим им се. Добро се разумемо и знамо да можемо да помогнемо Барселони у остваривању циљева", поручио је Суарес.

Суарес је током каријере играо и за Насионал, Грониген и Ајакс.

За национални тим Уругваја забележио је 78 наступа и постигао 40 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар