У Дрини оптимисти пред старт ПЛ БиХ

Пут ка опстанку у Премијер лиги фудбалери Дрине започеће у Мостару против Вележа. Клуб из Зворника је у своје редове довео десет нових играча и тренер Драган Мићић очекује да ће овај играчки кадар испунити циљ и изборити опстанак.

Фудбал 01.08.2014 | 23:45
У Дрини оптимисти пред старт ПЛ БиХ

„Вележ је клуб који је у посљедње три сезоне остварио велики напредак и сигурно је да у нови шампионат улазе са жељом да наставе тамо гдје су стали прошле године. Имају добар играчки кадар, али сматрам да имају и одређене недостатке које ћемо ми покушати да искористимо. Вележ јесте фаворит, али ми не идемо са бијелом заставом и желимо да освојимо бод у Мостару,“ рекао је тренер Драган Мићић.

Дрина је у Врапчићима посљедњи пут гостовала прије три године, а меч је тада окончан резултатом 2:0 у корист Вележа.

Ако је судити по резултатима у посљедњим припремним утакмицама, у редовима Дрине из Зворника имају одређених проблема пред старт нове сезоне.

Без обзира на слабе партије, везиста Иван Лазаревић вјерује да ће његова екипа у наредном шампионату изборити опстанак.

- Нанизали смо четири пораза у финишу припрема који су сигурно посљедица умора. У посљедњих седам дана дјелујемо доста свежије и вјерујем да ћемо право лице показати на сусрету са Вележом. Имали смо одређених проблема са повредама, али смо сви спремни. Знамо да нас на премијери очекује тежак посао и да је домаћи тим фаворит, те да само уколико пружимо свој максимум можемо изненадити ‘’рођене’’ – наглашава Лазаревић.

Шеф стручног штаба Драган Мићић задовољан је послом урађеним у припремном периоду.

- Екипа је у односу на прошлу сезону готово непромјењена, а стигло је десет квалитетних појачања. На сусрет против Вележа путујемо без бијеле заставе, али улогу фаворита препуштамо домаћину – тврди Мићић.

Неколико дана прије почетка сезоне Дрина је добила и десето појачање. У редове Зворничана је стигао нападач Милош Филиповић који је прошле сезоне наступао за БСК из Борче.

Коментари / 0

Оставите коментар