Јарић преживио ризичан лет авиона!

Кошаркаш преживео драму у авиону.

Србија 01.08.2014 | 14:40
Јарић преживио ризичан лет авиона!

Марко Јарић преживео је ризичан лет у среду увече када се авион у ком је летео за Тиват нашао у олујном циклону и изазвао велике турбуленције. Како "Ало" преноси два и по сата су били заробљени у авиону, а Јарић се трудио да остане смирен, иако му није било свеједно.

Прво су чекали пола сата да добију дозволу да полете, а када су полетели настала је права драма у авиону. Турбуленције су биле велике, а деца су вриштала и плакала и нико није смео да устане са свог седишта.Два и по сата нису добили ни чашу воде, а стјуардеси је позлило.

Са густим облацима и муњама су се борили сат времена, када је предвиђено време за следање истекло, професионални људи из црногорске авио-компаније су успели да учине све да путници безбедно слете.- Лоше време је утицало на кашњење приликом полетања, али и слетања авиона.

Најважније од свега је да су путници безбедно слетели.Проблеми са турбуленцијом су се створили због циклона који је баш у том тренутку дошао из Хрватске. - рекао је референт продаје са аеродрома.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

митровиц

01.08.2014 12:47

У авиону је било јос путника осим Јарица...Није потребан ни овакав наслов ни посебно истицати то сто је он био у авиону...Немам ниста против Јарица, али испада да је вазно да је он био у том авиону, а да њега није било ником ниста, то је обицан свијет који је навикао на проблеме у авиону.

ОДГОВОРИТЕ