Лукасу пропало љетовање

Аци Лукасу се летовање на Црногорском приморју претворило у пакао кад је већина чланова његове породице завршила у болници!

Србија 01.08.2014 | 13:15
Лукасу пропало љетовање

Наиме, популарни фолкер са супругом Соњом, њеном ћерком Софијом и њиховом мезимицом Викторијом већ извесно време борави у једном луксузном хотелу у Петровцу, а недавно им се придружила и шира фамилија.Пошто Лукас овог лета има бројне наступе по Црној Гори, нон-стоп је у колима, где је због климе зарадио упалу ува.

Пошто је у болници примио три ињекције било му је боље, али се ноћна мора ту није завршила. Неколико дана касније његова жена Соња завршила је на клиници, где је примила инфузију. Њу је оборио стомачни вирус, после чега су се са истим проблемом суочиле и мала Викторија, њена дадиља и Лукасова мама.- Лукас је нервозан зато што је цела његова породица закачила вирус.

Након што је он имао упалу, сви су се поразболевали. Соња је ослабила, осећала се лоше и малаксало, па је морала да се одмара и није смела да се напреже.Викторија је повраћала по цео дан па је Софија бринула о њој јер су јој се баке и жена која је чува такође разболеле. Ти дани су били прави кошмар за њих! Уместо да уживају и купају се у мору, они су морали да леже у кревету и пате се с мучнинама.

Аци је то баш тешко пало, зато се трудио да их негује и трчкарао је око њих, поготово око деце и Соње - рекао је добро обавештени извор. 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

боли ме уво

01.08.2014 11:20

Што ме насекирасте,нећу моћи спавати.Баш сам хтио да ставим каменчић у ципелу пошто ми је све потаман

ОДГОВОРИТЕ
Name

трта

01.08.2014 11:42

ма није то ништа видјеће кад буде пред својим вратима угледао туђе ципеле , стара дртина полетио за пилетином .

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја в 01.08.2014

01.08.2014 13:51

заболе ме нека ствар а то је пи**а за свим пјевачима и пјевачицама а поготово за Ацом наркоманом

ОДГОВОРИТЕ