Едо Мурић у Партизану?

Репрезентативац Словеније и бивше крило Крке из Новог Места могао би да буде друго појачање црно-белих овог лета.

Кошарка 31.07.2014 | 16:15
Едо Мурић у Партизану?

Едо Мурић у Партизану?

Зимус је изгледало као готова ствар, а онда шампион Србије није успео да се пласира у Евролигу и многе ствари су се промениле.

Ипак, Мурићева жеља да сарађује са Душком Вујошевићем је остала, што је потврдио у недавно датом интервјуу словеначком порталу "Сиол".

Добро обавештени израелски новинар Дејвид Пик у среду је "твитнуо" да би Мурић и Партизан брзо могли да се договоре око будуће сарадње, што би клубу из Хумске 1 дошло као "мелем на рану" после одласка Немање Дангубића у Црвену звезду Телеком и уз врло реалну могућност да капитен Драган Милосављевић не потпише нови уговор.

Мурић је, иначе, недавно променио агента. Уместо Александра Рашковића из "Wассерман Медиа Гроуп", сада га заступају Миодраг Ражнатовић и агенција Беобаскет.

"Још нисмо причали са Партизаном", загонетан је био Ражнатовић у изјави за МОНДО.

Мурић има 22 године, висок је 202 центиметра, а прошле сезоне је био статистички најкориснији кошаркаш Крке, после Јаке Клобучара. Бележио је просечно 13,4 поена, 4,7 скокова, 1,6 асистенција и 1,4 украдених лопти.

Био је учесник прошлогодишњег Европског првенства, а и сада је на списку новог селектора Јурета Здовца за ФИБА Светски куп у Шпанији.

Партизан је све договорио са некадашњим чланом ФМП Железника и Црвене звезде Београд, Андрејом Милутиновићем, а Мурић би могао да буде друго, можда и најзвучније појачање овог лета.

Са њим би повратак у Евролигу, после једне сезоне одсуства, био доста реалнији...

Коментари / 0

Оставите коментар