Рома боља од Реала у Даласу!

Фудбалери Роме савладали су минималним резултатом екипу Реала из Мадрида у оквиру групе А на Интернационалном Купу шампиона.

Фудбал 30.07.2014 | 16:50
Рома боља од Реала у Даласу!

Реал је боље отворио сусрет, имао неколико прилика у уводних пола сата, али Бејл, Иско и другови нису успели да затресу мрежу Римљана.

Најбољу прилику за првака Европе пропустио је управо Велшанин, крајем првог полувремена, када је био непрецизан са десетак метара. Рома је до победе стигла из прве праве прилике, када је Франческо Тоти из клизећег старта убацио лопту у мрежу Дијега Лопеса.

Српски репрезентативац Адем Љајић одиграо је цео меч за 'Вучицу' на "Котон Бол Арени" у Даласу, а у неколико наврата нашао се у акцијама свог тима.

Реал је до краја меча покушао да савлада Кастана и стигне барем до бода, али је Кастан био одличан.

После два одиграна кола Реал има један бод и налази се на последњем месту групе, док се Рома овим тријумфом пробила на друго место са три бода. Први је и даље Манчестер Јунајтед, који је после бољег извођења једанестераца савладао Интер, са пет бодова, док екипа Немање Видића има три бода.

Последње коло групне фазе на програм је другог августа, а састаће се: Интер – Рома и Манчестер јунајтед – Реал Мадрид.

Почетак меча почео је на ружан начин, јер је Малијац Сејду Кејта очугледно имао нерашчишћене рачуне са Пепеом, који датирају још из 2011. године. Тада је за време 'Ел Класика' Кејта оптужио Португалца да га је вређао на расној основи и назвао мајмуном.

Ипак, да се све заврши на прави начин потрудили су се навијачи у самом финишу меча, када су утрчавали на терен. Неки су то искористили да пропагирају своје политичко мишљење, једни су само трчали по терену, док је један навијач 'краљевског клуба' искористио прилику да се слика са Иском.

Коментари / 0

Оставите коментар