Звезда враћа и Келхара?

Словеначки штопер данас ће знати хоће ли му Шефилд Вендзди понудити уговор. Уколико се то не догоди, придружиће се црвено-белима.

Фудбал 29.07.2014 | 15:50
Звезда враћа и Келхара?

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић добио је јуче неочекивано појачање у виду Нејца Печника, једног од најзаслужнијих играча за освајање титуле прошле сезоне, а велике су шансе да му се на располагање ускоро стави и Дејан Келхар!

Овај тридесетогодишњи штопер, који је пролетос играо у тандему са Савом Павићевићем и, како каже, заљубио се у српски клуб, по истеку шестомесечног уговора с клубом с Маракане отишао јена пробу у Енглеску, тачније у Шефилд Вендзди, који се такмичи у Чемпионшипу, а данас би менаџер Стјуарт Греј требало да се изјасни да ли је Словенац задовољио његов укус. Уколико Келхар остане без уговора на Острву, већ је договорено да се врати у Звезду и прикључи тренинзима Лалатовићеве екипе.

Нема сумње да би повратак искусног дефанзивца много значио младом тиму црвено-белих.

Ако Келхар буде обукао Звездин дрес, ускоро ће на тренинзима, гледајући прошлу сезону, од кључних играча недостајати само Драган Мрђа, који је отишао у Јапан, и Бобан Бајковић, који је и даље у потрази за новим клубом. Јер и Милош Нинковић ће се прикључити раду екипе по повратку у Београд, али су мале шансе да потпише за Звезду, иако га његови дојучерашњи саиграчи убеђују да им помогне у новом шампионату, бар до зимске паузе.

Коментари / 0

Оставите коментар