Бешић стигао у Евертон!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Мухамед Бешић потписао је петогодишњи уговор са Евертоном у који стиже из Ференцвароша за четири милиона фунти.

Фудбал 28.07.2014 | 20:35
Бешић стигао у Евертон!

Дефанзивац има 21 годину, рођен је у Немачкој, а у мађарски клуб је прошле сезоне стигао из Штутгарта, где је и почео фудбалску каријеру.

“Мухамед је млад играч који је много напредовао у последње две сезоне, може да наступа као централни одбрамбени, али и као дефанзивни везни фудбалер“, рекао је менаџер Евертона Роберто Мартинес.

Бешић је био део тима Босне и Херцеговине на Мундијалу у Бразилу, а до сада је за сениорску селекцију националног тима одиграо 12 утакмица.

“Показао је на Светском првенству велику зрелост, добро покрива простор, има добру технику и уноси динамичност у игру. Сигурно ће бити велико појачање“, закључио је Мартинес.

У редове клуба из Ливерпула недавно су стигли Гарет Бери из Манчестер Ситија и Сем Бирн из Манчестер Јунајтеда, док су екипу напустили Апостолос Велиос, Мејсон Спрингторп, Магај Гај, Ђерар Делофеу и Ласина Траоре.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

бијељина

28.07.2014 19:00

из Хамбурга отјеран као лос и без перспективе а сада вази за једног од вецих талената у Европи. Цуден неке процјене ових данасњих струцњака. У сваком слуцају добар потез Мухамеде и зелим ти све најбоље змају нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС Фудбалери

29.07.2014 06:08

Волио бих видјети висе РС тацније Срба који су у репрезентацији, не могу презалити Суботица сто није хтио играт за БиХ били бисмо много јаци са њим а има и других. Надам се да висе неце бити одлука попут Суботицеве...

ОДГОВОРИТЕ