Ватерполисти Србије: Спектакл у финалу!

Ватерполисти Србије истакли су да очекују спектакл у финалу Европског првенства, и сматрају да је Мадјарска под већим притиском пред тај сусрет.

Остали спортови 26.07.2014 | 20:55
Ватерполисти Србије: Спектакл у финалу!

Србија је у петак после великог преокрета савладала Црну Гору, а Мађарска Италију.

"Доста се добро познајемо, они су под већим притиском, играће пред својим навијачима и неће им бити лако. Морамо да будемо смирени, изгубили смо у групи од њих и треба да будемо мотивисани као они тада", рекао је Слободан Никић уочи сусрета у Будимпешти.

"Адреналин нас је радио до два-три ујутро, али сад већ знамо шта нас чека", додао је Никић.

Капитен Живко Гоцић рекао је да Србија уз добру мотивацију, жељу и агресивну игру моћи да савлада Мадјарску у финалу.

"Јако сам поносан и срећан што сам капитен, део ове екипе, која је успела да на невероватан начин победи Црну Гору. Остаје нам још утакмица због које смо овде, играмо финале и ту неће одлучити тактика, то је специфична утакмица, нема прогнозе. Надам се да ћемо успети да задржимо агресивност и жељу, и ако то будемо успели можемо да се надамо добром у финалу", рекао је Гоцић.

Стефан Митровић је казао да његова екипа мора да обрати пажњу на лоше елементе игре твари из сусрета са Црном Гором, јер то "не сме да се дозволи".

"Знамо шта је Мадјарска у свету ватерпола. Растеретили су се, као и ми, пласманом у финале. Мислим да ће бити феноменална атмосфера, неизвесно до самог краја. Не верујем да ће бити лепих потеза, обе екипе ће се концентрисати на одбрану, а у нападу шта се деси. Даћемо све од себе", казао је Митровић.

Милан Алексић је истакао да нема непознаница у селекцијама Мадјарске и Србије.

"Нема превеликих непознаница, годинама се сусрећемо с њима и изненадјења не може да буде. Они ће играти пред својим навијачима, мотивисани су и очекујем спектакл. Утакмица ће бити тешка и неизвесна до самог краја. Уздам се у нашу јединство и веру, ако се будемо држали заједно можемо до победе", рекаоје Алексић.

Утакмица Србија - Мађарска, за прво место у Европи, играће се од 20.30 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар