Нестала дјевојчица код Суботице

Петнаестогодишња дјевојчица нестала је током протекле ноћи у околини Бајмока код Суботице, а случај је пријављен полицији која трага за дјевојчицом.

Србија 26.07.2014 | 18:55
Нестала дјевојчица код Суботице

Полицијска упрва у Суботици се овим поводом још није оглашавала.

Како преносе медији у Србији, Тијана Ј. (15) из Суботице посљедњи пут је виђена на путу према насељу Рата, када се опростила од својих другова и кренула да врати позајмљени дукс према Спортском центру Рата.

Сваки траг и контакт са друговима и другарицама губи јој се између 12 и 1 сат послије поноћи.

Пошто се није јављала на телефон, а није имала обичај да касни, а да се при том не јави баки и деди, као и друговима на Фејсбук када стигне кући, потрага за њом започела је одмах послије један сат послије поноћи.

На Спортском центру Рата окупило се педесетак Тијанинин другова и другарица, група родитеља и чланови њене породице.

На путу који води према Спортском центру, пронађена је бијела стартас патика за коју другови и другарице са којима се дружила, као и чланови породице тврде да је њена. У потрагу за Тијаном убрзо се укључила и полиција.

Како се наводи, током ноћи десетак аутомобила, родитељи и дјеца на бициклима обишли су све улице на Рати и Бајмоку, сва мјеста на која је одлазила дозивајући Тијану, али безуспјешно.

Њен нестанак пријављен је Полицији, као и Жандармерији, а надлежне службе нису успјеле да лоцирају њен мобилни телефон, који се у међувремену испразнио, јер је, како наводе, за подношење захтјева за лоцирање броја неопходно да прође 24 часа од пријаве нестанка.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марија

27.07.2014 06:17

Страсно

ОДГОВОРИТЕ